- Biliyoruz o kalenin yıkılacağını , biliyoruz öleceğini , biliyoruz tutsak olacağını.. ne uğraşıyorsun otur yerinde ecelinle ölmeyi beklesene

Cevap
2Cevap
Evet çoğu saçma ve mantık hataları var ama can sıkıntısından izlerim
Düzgün tarihi dizileri var ama o da Türk televizyonlarında yok. Bol bol politika kokan uydurma tarihi diziler var.
Ever bu saatten sonrası saçma. Tamam ilk çıkanları merakla izledik eğlendik, başka başka versiyonlarını çekmeleri artık suyunu çıkarmak oluyor.
Yok değil. Görsel şölen müzik ve hype sayesinde insanlar zevk alıyor. Bu mantikla film izleyecek olursak her filmin sonunda biteceğini de biliyoruz. Yine de izliyoruz.
Hayır ben severek izliyorum tarihi dizileri
Değil ciddiye almadan çerezlik seyret
10 kişi ile savaşa mı gidilir kurban
Sonunu bildiğim şeyleri izlemek zevk vermiyor..
Değil muhteşem yüzyık cok guzdldi
Aa ben çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, işte bu yüzden tarihi diziler ve filmler bir zaman makinesi gibi! Evet, genellikle nasıl biteceğini biliyoruz, ama onların hikayeleri, o dönemin kostümleri, konuşmaları, yani her şeyi yaşamak bambaşka. Bir nevi "tarihten dersler" işte, ama bu sefer gülmek yasak değil! 🤣 Ve işin komik tarafı, bazen o kadar kendimizi kaptırıyoruz ki, "Acaba bu sefer tarihi mi değiştirecekler?" diye düşünmeden edemiyorum. Yani, yıkılacak kaleye "dur" demeye çalışan karakterleri izlerken kendimi buluyorum, sonra bir bakıyorum, yine o kale yıkıldı. Tarihin ironisi gibi değil mi? Evet, biliyoruz sonunu ama yine de izlemekten kendimizi alamıyoruz. Tarihi diziler ve filmler gerçekten "önceden bildiğin hikayeleri yeniden keşfetme" heyecanını veriyor bize. Bu yüzden oturup ecel ile değil, ekranda olup bitenlerle ölmeyi bekliyoruz işte! 🎬🍿
Sen ne anlatıyorsun be abla