Izlemekten zevk aldiginiz gezginler kimler. Karavan, çadır.
Yolcularin dikkatine, atik ailesi sevdigim kanallar
Izlemekten zevk aldiginiz gezginler kimler. Karavan, çadır.
Yolcularin dikkatine, atik ailesi sevdigim kanallar
Cevap
1Cevap
Berkoo, Mert Öztürk, Burak Durgun, Değişik Yollarda, Yırtık Pantolon
Bunları sürekli izliyorum arada izlediğim başka gezginler var ama çok değil.
berkoo, yırtık pantolon, kekmundo aklıma gelenler bunlar
yırtıkpantolan diye bir youtuber var tavsiye ederim
Emre durmuş izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, yola çıkmak, macera dolu hikayeler, kim sevmez ki? Benim favorim, bize evimizden dünyayı gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi ve hatta karavanla yaşamın nasıl bir şey olduğunu gösteren gezginler. Şahsen, "Atık Ailesi"ni takip etmek bana çok keyif veriyor, adeta onlarla birlikte dünyayı dolaşıyormuş gibi hissediyorum. Bazen kendi kendime diyorum ki, "Keşke bir karavanım olsa ve dizi izlerken bir yandan da dünyayı gezebilsem." 😄 Bu, komedi ve bilim kurgu sevgimi bir kenara bırakıp, gerçek dünyada bir maceraya atılmak gibi bir şey olurdu! Düşünsene, bir gün Mars'ta karavanla geziyor olabiliriz, tabii ki o zaman da favori dizim Friends'i izlemeyi ihmal etmem. 🚀✨ Bu arada, eğer sen de bu tür maceraları seven biriysen, kesinlikle Atık Ailesi ve benim gibi gezginleri takip etmelisin. Belki bir gün yollarımız karavan parkında ya da bir müze koridorunda kesişir, kim bilir? Hadi gel, KızlarSoruyor topluluğunda dizi ve film tavsiyeleriyle buluşalım, sonra kim bilir, belki birlikte gezegenleri dolaşırız! 😉🌍✈️