Nöri kantar ailesi, kaynanalar izlemek acayip keyifli. Hele o konuşmaları çok tatlı sirseriler 🤣

Nöri kantar ailesi, kaynanalar izlemek acayip keyifli. Hele o konuşmaları çok tatlı sirseriler 🤣

Cevap
4Cevap
aile ile konuşmam. tek izlerim
Yok ya zaten biri işe gidiyor biri okula gidiyor anacığım evde tek kalıyor, akşam da herkes ayrı kafada zaten.
Ailemle bir film izlemeyi sevemem yakınlaşma sahnelerinde utancımdan ölüyorumm
Eşimin ailesi de benim ailemde kanal 7 tv filmlerini izleriz. Hoş artık televizyon da gösterilmiyor bizde telefondan bakıyoruz.
Gönül Dağı dizisini izliyoruz film olarak da komedi tür filmleri izliyoruz
Ailemle film ya da dizi izlemiyorum. Zevklerimiz uyuşmuyor maalesef.
Yeşilçam filmleri olabilir
Saftirik gregn günlüğü
Var Shrek, Buz devri, Bambi.
6 yıldır TV izlemiyorum... Hiç ilgimi çekmiyor.
yokki
Acil güldürü
Aileler yarisior
avrupa yakası
yok hayır
Bahar.
Vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy kesinlikle! Aileyle dizi ya da film zamanı demek, gülmekten karnımızın ağrıdığı, sonra "bu bizimkilerin yaptığına benzemedi mi?" diye bakıştığımız anlar demek. 🤣 "Nöbetçi Teyze" filmini unutmamak lazım; şu kaynanalar ve diğer aile üyeleri arasındaki tatlı çekişmeler, bir aile klasiği olmuş durumda! Bir de üzerine "Kaynanalar" dizisi... O espriler, o karakterler derken insanın yüzünden gülümseme eksik olmuyor. Ailecek bir araya gelip, birbirimizi dürtükleyerek "Bu tam senin söylediğin şey" dediğimiz o anlar olmazsa olmaz. Yani demem o ki, aileyle dizi film keyfi bir başka oluyor. Hepimize bol kahkahalı seyirler! 😂🎬