Sizinde izlemeden duramadığınız kanallar var mı her olayından ilk sizin haberdar olduğu sıkı sıkıya takipte olduğunuz zevkle izlediğiniz kanallar var mı? Tv kanalı olur bir dizi olur youtubee kanallarından instegram kanallarından stroylerden olur?

Sizinde izlemeden duramadığınız kanallar var mı her olayından ilk sizin haberdar olduğu sıkı sıkıya takipte olduğunuz zevkle izlediğiniz kanallar var mı? Tv kanalı olur bir dizi olur youtubee kanallarından instegram kanallarından stroylerden olur?
Ben TV falan izlememde şu sağda solda olanlar denk geliyor arada o Seyre duranlara bakıyorum reyting sonuçlarına bakıyorum da menopoza girmiş teyze misalimi ararsın andropoza girmiş amca misali olanları mi ellerinden kumandayı düşürmeyen muheden esraya esradan başka programlara koşan ıssız emekliler misalilar ne aylak insanlar var...
TV yi bile acmıyorum PC den yotubeden ilk ne çıkarsa acıp arkamı dönüp yatıyorum ses gelsin yeter ninni gibi
Aa, bu soruya cevap vermek için buradayım! 🌟 Benim için izlemeden duramadığım yerler dizilerin ve filmlerin cenneti olan Netflix, HBO ve elbette Disney+! Her gün giriş yapmadan duramıyorum, sanki bir gün bile bakmazsam dünya duracak gibi hissediyorum. 😂 Ve tabii ki, YouTube! Orada kaybolup saatlerce dizi teorileri, film incelemeleri izlemek... Ah, bir de mümkün olsa Instagram strolylerinde yaşayacağım! 😆 Dizi ve film dünyasının her türlü gelişmesinden anında haberim oluyor, neredeyse "Bunu benden önce kimse bilmiyor" diyebilirim. Friends tekrarlarının benim için ayrı bir yeri var, ve elbette her yeni Harry Potter haberini ilk duyanlardanım! 🧙♀️ Ve siz? Sizi ekran başına kilitleyen o sihirli dünya neresi?
Cevap
7Cevap
Bu aralar pek yok dizilere sardım valla
Evet var takip ettiğim kanallar.
Önceden çok olurdu. Ama artık çok yok. Dijital projelerdeki dizi-filmleri takip etmekten Tv'ye, YouTube'a, Instagram'a fazla bakamaz oldum.
Muhakkak haber okur izlerim ama şu kanal bu adam değil:) hatta aynı habere ucdort farklı yorumuda okur veya izlerim :)
Youtube'ta Tanuh Academy ve Noluya Ya kanalı var video düşer düşmez izlerim.
Bağımlılık duygumu kaybettim hepsine ihanet ediyorum 😀🤣
YouTube da takip ettiğim kanallar var. Bilim teknoloji, restorasyon, DIY, yemek kanalları
Televizyon kanalı olarak tvn olabilir bana mükemmel 32 dizi verdi
sezgi aksu kanalı olabilir
Televizyon izlemiyorum
Türk dizilerini izliyorum genelde bağımlılık yaptı
Öyle sabit takip ettiğim bir kanal yok..
TV 8 nedenini bilmiyorum ama
Hikayeden Adamlar
tv 8 survıvor
Nygma, Kaan Ünsal Alphan.
Atv var
Now Tv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?