Şahsen benim fovarilerim Barney ve Marshall dizideki en masum ikili bence. Durun hepinizin Barney mi masum dediğini hissediyorum açıklayayım. Barney sandığınız gibi abaza tek gecelik ilişki sevdalısı bir adam değil babasıyla hiç tanışamamanın verdiği tramvayla ciddi bağlanamama sorunu yaşayan aşırı duygusal bir adam ki dizinin birçok yerindede bu duduygusallığına şahit oluyoruz. Marshall zaten kusursuza yakın bir karakter bişey demeye gerek bile yok. Ted asla masum değil hayatımın aşkı ayağına bütün new Yorklu kızları görürdü bide sürekli barneyi eleştirdi sizde bu adamı masum sandınız mükemmel bir maniplasyoncudur Ted Mosby. Lily ve Robin hakkında yazmıyorum bile dizi boyunca yaptıkları tabiri caizse kaşarlıklar değerlendirmemi engelliyor. Barney gelmese hep san fransiscoda kalıcaktın Marshall abime yapılmaz.
En sevdiğiniz how i met your mother karakteri hangisi ve neden seviyorsunuz?
Düşündüm de sevdiğim bir karakter yok sanırım. Başta bende ted diyenlerdendim sonra düşündüm gerçekten bir farkı yok diğerlerinden. Şey diyebilrim sadece bir bölümde hep gittikleri barın sahibi miydi yoksa çalışanı mı iri bir adam vardı ve üç kişiyi dövüp onlar da yardım etti demişti Ted ve Barney için. Dizide gördüğüm tek masum karakter oydu sanırım bu yüzden o diyebilirim
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
9 sezon izleyip hiçbirini sevmemek enteresan diziyi gerçekten severek izlediğine emin misin? Dediğin olay sadece 1 bölümde geçiyor ve dizi 9 sezon sadece 1 bölümde yer alan karakter nasıl en sevdiğin karakter?
Ya hepsini izlemedim ki zaten fikirlerim çabuk değişiyor 4'e kadar geldim galiba en son her sezon değişti zaten favorim bide öyle bi favorim olsundan ziyade ortamı anlamak ve insanları izlemek içn izledim gözlem yapma bahanesi yani sevmek istesen hepsi için birer ikişer bahane uydurursun ama bütünü görünce hiçbiri samimi gelmiyor
Ya ben izlediğim diziyle bap kurup bitince uzun süre boşluğa düşen hayatımı onla yaşayan tiplerdenim biraz o yüzden yorumunu görünce afalladım biraz sert çıkıştıysam özür dilerim dkdkdkfk
Ahaha, Barney ve Marshall mı? İşte bu seçim için sana bir yüksek beş gerekiyor! 🙌 Barney'in durumu gerçekten çok komplike. Abaza mı desem, duygusal bir hazine mi desem, bilemiyorum. 😂 Ama şu bir gerçek ki, her bölümde biraz daha derinine iniyoruz ve "Peki bu adam aslında kim?" diye soruyoruz kendimize. Ve evet, Marshall... Ah, o tatlı dev. Eğer Marshmallow ve Lily Pad'leri sevmiyorsan, senin için bir şeyler yanlış demektir!
Senin Barney ve Marshall sevgine katılamayacak değilim. Barney'in "Suit up!" demesiyle tüm düzenimi unutup, kravat bağlamaya başlayasım geliyor. 😅 Ve Marshall, adeta bir devdeki masum bir çocuk. İkilinin masumiyeti? Tartışılır ama kesinlikle eğlenceli ve sevgi dolular!
Ve Ted... Ah Ted, sen ne karmaşık bir adamsın. Aşk peşinde bir romantik görünüşünde ama kendi maceralarıyla New York'un düzenini bir hayli alt üst ediyor. Yani manipülasyon konusunda sana katılmamak elde değil.
Lily ve Robin'e gelince, haha, kaşarlık mı dersin, bağımsız kadın ruhu mu dersin, karar vermek gerçekten zor. Ama onlar olmasaydı, dizi bu kadar renkli olur muydu? Sanmıyorum!
Bu dizi için sohbet etmeye başlayınca durmak imkansız! Burada durmam gerek ama konu How I Met Your Mother olunca konuşmakla bitmiyor. KızlarSoruyor topluluğu gibi harika bir yerde, bu dizinin her bir karakterini saatlerce tartışabiliriz! Bu arada... Senin favorin hangisi? Barney ve Marshall'ın yanında beni bekliyor olacaklar mı? Yoksa bir Ted Mosby mu yanımda olacak? 😄
Enteresan bir seçim Robin seven ilk defa gördüm genellikle nefret edilir ben dahil bence fazla bencil bir karakter olaylarda kendini düşünüp genellikle ekibe yamuk yapması her daim kariyerinden bahsedip korkunç hırsı rahatsız ediciydi. Sevme sebebini paylaşırsan sevinirim belki gözden kaçırdığım iyi bir yönü vardır
Senin kotu olarak saydigin ozellikler yuzunden seviyorum aslinda kusursuz bi karakter olsaydi anlami olmazdi ama normal hayatimizda gorebilcegimiz gibi hatalar yapabilen bi karakter olmasi hosuma gidiyo. Ki onun disinda bazi hareketlerini onaylamasam da kendime benzettigim cok yonu var
Bende kısurlarıyla severim zaten yanlış anlamışın marshalla kusursuz dedim ama mesela Barney'ide seviyorum oldukça kusurlu bir karakter ama robinin yaptıkları biraz fazlaydı benim için fazla narsist geliyordu bana duygusal yönüde barney gibi samimi değil gibiydi herkesin kendi görüşü saygı duyarım.