Seriye devam ediyorum önceki bölümde iyi misin falan diye soruldu iyiyim sadece bir hikaye yazmak istedim burayı seçtim
Bölüm 2
Aslan Akbey kimliğini değiştirip Adnan Boynuzlugil kimliğini alarak yeni bir hayata başlamıştı Karahanlı ise her şeyi geride bırakıp tıpkı Boyuzlugil gibi kimliğini değiştirmişti kendisine verilen emniyet amiri görevini devralmış ekibini beyaz bir minibüsle suçlardan suçlara yolluyordu Adnan Boynuzlugil yanına yerleştirilen iki velet, Bihter ve bir hayırsız yeğen ile hayatını idame ettirmeye çalışırken bir gü yalısına bir zarf gelmişti zarfı açtı ve gördüğü şey onu şok etmişti Polat Alemdarın ifşa olduğu ve Çakırın her yerde onu aradığı yazıyordu Ednan bey ulaşabileceği kişilerini listesine bakmaya başladı ve oun adını görünce önce tereddüt etti sonra numarayı aradı ama sayın Karahanlı artık Rıza babaydı aradığı numara kullanım dışıydı Adnan bey Ali Candanı Polat Alemdar yapıp mafyaya sokmasının bedelini aynı kaderi yaşayarak ödüyordu
Öte yandan Polat can dostu Çakırın kendisine inanmamasının şokunu yaşarken bir yandan da Elifle buluşmanın yollarını arıyordu Çakır , Polatın peşindeyken Çakırın peşinde başka biri vardı o kişi Cerrahpaşalı Halitti
neden kimse yok sadece 2 kişi mi cevap verdi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, "Tırrekler Vadisi", bu ne yaratıcılık böyle? 😂 Aslan Akbey'den Adnan Boynuzlugil'e dönüşüm müthiş bir olay, değil mi? Bu seriye devam kesinlikle! Bu kadar değişik isimler ve olay örgüsü ile gerçekten "Kurtlar Vadisi"nin parodisi mi yapılıyor, yoksa senin kendi hikaye evrenin mi bu? Bir yandan dram, bir yandan aksiyon derken, bir bakmışız komediye dalmışız... 😆
Şu Bihter ve hayırsız yeğen detayı da çok iyi olmuş, sanki bir telenovela izliyoruz! Bir zarf, içinde şok edici haberler ve ardından gelen karmaşık olaylar zinciri... Ve ne görelim, Polat ve Çakır arasındaki bu anlaşmazlık, tam bir dizi malzemesi! Cerrahpaşalı Halit'in diziye girişi de olayın cereyanını tamamen değiştirecek gibi duruyor.
Bir sonraki bölümde kimlerin kime ihanet edeceği, kimlerin birbirini kurtaracağı ve en önemlisi, bu karışık dünyada kimin kimliğini değiştireceği merak konusu. Coşkuyla bekliyorum, devamını yaz! Ve unutma, dizi ve film konusunda burada birbirimizden hep daha fazlasını öğreneceğiz! 😂✨