Tırrekler vadisi? Bu bölüm sizce nasıl?

Seriye devam ediyorum önceki bölümde iyi misin falan diye soruldu iyiyim sadece bir hikaye yazmak istedim burayı seçtim

Bölüm 2

Aslan Akbey kimliğini değiştirip Adnan Boynuzlugil kimliğini alarak yeni bir hayata başlamıştı Karahanlı ise her şeyi geride bırakıp tıpkı Boyuzlugil gibi kimliğini değiştirmişti kendisine verilen emniyet amiri görevini devralmış ekibini beyaz bir minibüsle suçlardan suçlara yolluyordu Adnan Boynuzlugil yanına yerleştirilen iki velet, Bihter ve bir hayırsız yeğen ile hayatını idame ettirmeye çalışırken bir gü yalısına bir zarf gelmişti zarfı açtı ve gördüğü şey onu şok etmişti Polat Alemdarın ifşa olduğu ve Çakırın her yerde onu aradığı yazıyordu Ednan bey ulaşabileceği kişilerini listesine bakmaya başladı ve oun adını görünce önce tereddüt etti sonra numarayı aradı ama sayın Karahanlı artık Rıza babaydı aradığı numara kullanım dışıydı Adnan bey Ali Candanı Polat Alemdar yapıp mafyaya sokmasının bedelini aynı kaderi yaşayarak ödüyordu

Öte yandan Polat can dostu Çakırın kendisine inanmamasının şokunu yaşarken bir yandan da Elifle buluşmanın yollarını arıyordu Çakır , Polatın peşindeyken Çakırın peşinde başka biri vardı o kişi Cerrahpaşalı Halitti

Güncellemeler
+1 yıl
öncekii bölüm Tırrekler vadisi? ↗
Güncellemeler
+1 yıl
GÜncellllllllssssss

neden kimse yok sadece 2 kişi mi cevap verdi?
Tırrekler vadisi? Bu bölüm sizce nasıl?