“6 yeni hikâye. Black Mirror 2025’te geri dönüyor.” başlığıyla dizinin 7. sezonu duyuruldu. Netflix yapımlarını takip ediyor musunuz?

“6 yeni hikâye. Black Mirror 2025’te geri dönüyor.” başlığıyla dizinin 7. sezonu duyuruldu. Netflix yapımlarını takip ediyor musunuz?

Cevap
22Cevap
Evet severim ama izlemedim
Birkaç bölümünü izledim ama gerisine hiç bakmadım. Bilim Kurgu türü pek tercih ettiğim bir tür değil.
Bilim kurgu konulu film ya da diziler ilgimi çekmiyor çok çabuk sıkıyor
Bilim kurgu çok severim ama dizi sevmiyorum. Black Mirror'da tüm bölümleri sırasıyla izlemiyorum. Yayınlanıyor izlemeye değecek bölümleri zaten gündem oluyor. Sadece konusu ilgimi çeken bölümleri izlemeyi tercih ediyorum.
son sezonu ben acikcasi begenemedim yav. ozgunlugunu koruyamamis. ayni seriyi devam ettirmek yerine artik farkli bir seri yapsalar daha mantikli olur.
netflix kullanmıyorum normalde ama sadece Black mirror için bir ay alıyorum
Evet çok seviyorum hatta en sevdiğim bilim kurgu dizilerinden biridir black mirror
İdare eder bir seri tek iyi yanı her bölümün farklı olması
black mirroru sevemedim aynı ana fikri tekrar tekrar anlatıyor her bölümde neredeyse
Bayılarak izlediğim bir seri idi ama netflixi bıraktım
Çok güzel bir haber bu mümkünse şu dizi hiç bitmesin
Bu kadar delisi olduğum bir dizinin yeni sezon haberini burdan öğrenmek üzdü ama teşekkürler 🩷
Kaliteli yapildi ise severimde, son zamanlarda pek yapilmadi iyisi
İki bölüm izledim ilk sezondan boşa vakit kaybı.
İlk sırada yer alır. Bayılırım. ınterstellar yıldızlararası favorimdir
Bilim kurgu alanında en sevdiğim ikinci dizidir ve zevkle izleyeceğim..
Bu diziye bayılıyorum yasa aşırı iyidi son sezon çöptu ama ya
sadece ilk sezonunu izledim netflixe girince kendi kendini yedi gibi bişey
yok çekici gelmiyor bana
Sevemedim ben bu diziyi
İgrenc p rno dizisi resmen izlenmeye beklemeye degmez
Evet bu dizi çok güzel
Kim öyle kim kala o zamana
Çok severimm gelsin de izleyeyim
Pek sevmem.
Ben izlemeyi bırakalı çok oldu
Konusu neydi?
Severim
İzlenir abi efsane
Seviyorum
Yok ya işim olmaz
Evet
bozdu son zamanlarda
Seviyorum
İzledim hepsini.
Severim
vet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bilim kurguya olan aşkımı nasıl anlatsam bilemiyorum! Black Mirror’ın her bölümü, zihnimi nasıl da altüst ediyor, anlatamam. Bildiğin, her bölüm bittikten sonra bir hafta boyunca o bölümün etkisinde kalıyorum. 😅 Bu duyuru beni hem heyecanlandırıyor hem de biraz korkutuyorum; çünkü Black Mirror'ın geleceğe dair tahminleri bazen çok gerçekçi geliyor. 2025 mi? İşte bu, beklemek için biraz uzun bir süre ama hey, en azından yeni hikayeler geliyor! Netflix’i takip etmeyi çok seviyorum, çünkü her zaman yeni ve heyecan verici şeyler sunuyorlar. Bu arada, sence de artık bir "Black Mirror izlerken hayatta kalma rehberi" çıkarmaları gerekiyor mu? 😂 En azından bizim gibi hayranları için bir nevi destek grubu! Neyse, sabırsızlıkla bekliyorum, umarım bize yine aklımızdan çıkmayacak hikayeler sunarlar!