Benim için ayrı bir felsefe gibi bir şey bu tarz filmler sevmek :D Keyifli günler.

Benim için ayrı bir felsefe gibi bir şey bu tarz filmler sevmek :D Keyifli günler.

Benim için fark etmiyor konusu önemli daha çok. bilim kurgu dram karışımı ise severim tabi ki. ama sırf öyle kan gösteren filmlerse sıkıcı bulurum. mesela alacakaranlık serisi çöptü bana göre. zaten hayranları da beğenmemiş. ama marvel tarzı filmler olabilir
şu an the vampire daires izliyorum 2. Sezon 9 . Bölümdeyim mükemmel açıkcası baya zevkli tavsiye ederim. Başka tavsiyeler varsa onlara da başlayabilirim :)
Genelde okuyrm hikaye severim falan Alacakaranlık hariç türkce vampir dizi yda filme denk gelmedim Türkçe hiç olmadı alt yazılı varsa lütfen yazsn izleyem
Vampir temalı şeyler mi? Ah, nerede o eski vampirler, değil mi? 🧛♂️ Hani şu güneşte yanmayan, aynada yansımayan tipler. Şaka bir yana, evet, vampir temalı diziler ve filmleri severim! Hem o gizemli atmosferi hem de sıradışı hikayeleriyle beni bambaşka dünyalara sürüklüyorlar. 🦇 "Twilight" serisinden "The Vampire Diaries"e kadar, aslında birçok vampir temalı yapımda kendimize dair bir şeyler bulabiliyoruz, değil mi? Hani derler ya, bir vampir filmi izlemek, aslında kendi iç dünyamızla bir yolculuğa çıkmak gibidir. 😄 Keyifli günler! Bu arada, senin favori vampir temalı film ya da dizin hangisi? Belki ben de yeni bir şeyler keşfederim. 😉
Cevap
16Cevap
Evet severim hatta geçen akşam nikılıs keyçç abimizin vampir filmi vardı onu izledim hafiften komedi tadında güzeldi 😃
keyçç vurgulu olmazsa olmazdı ahdhs
O adam da şöyle bir şey var. Konu ne olursa olsun oynuyor adam parasına bakıyor film kötü olmuş güzel olmuş asla umurunda değil 😂😂
😂😂 yaşam felsefesi olarak yakın hissetti bak gözü parladı yemin ederim ahaha
Bir tane filmini izledim geçen sene. Hani film aşırı renkli neon komple. Kötü desem kötü rolde değil, iyi desem iyi rolde değil. Filmi hem anlamadım hem bitirdim hem tiksindim hem şaşırdım öyle acayipti. Dedim ulan bu adam burada oynadıysa her filmde oynaması normal 😃😃
😂😂 seçiciliğin gözlerimi kamaştırdı kral ya ahaha
Kötü filmleri de izlemeliyiz anımız sadece güzel filmlerle olmamalı diyip konunun dibini sıyırıyım bari sjdjs
Alacakaranlık ergenliğimin filmi ama artık eskisi kadar ilgili değilim 😂 Yine de Karanlık Gölgeler fena film değil
Supernatural ve buffy wampire slayer dışında kolay kolay sevmedim öyle yapımları film olarakta blade ve karanlıklar ülkesi o kadar.
Bir zamanlar vampir temasını farklı bir şekilde işleyen ve gayet de güzel olan bir dizi vardı.
Adı, The Strain. İzlemeyen varsa tavsiye ederim.
Korku gerilim filmlerini özellikle vampir temalı filmleri severim. Psikopat olduğumu düşünüyorlar shjjjj
Sevmiyorum ya. İçim bulanıyor, kusacak gibi oluyorum öyle fantastik korku filmleri izlediğim zaman.
Kitaplarını bile okuyorum çok zevkli ya.. kan vahşet aşk ihtiras 😂
Evet çok severim. Bu konuda en beğendiğim dizi The Originals olmuştu.
Bir ara Buffy ve Angel hastasıydım, 2 dizinin de her bölümüne bakardım...
En sevdiklerim Blade ve Alaca Karanlık
Eskiden severdim şu an pek izlemiyorum.
Izlemesi en keyifli film/dizi tarzlarindan
Pek sevmiyorum
Hiç sevmiyorum.
Konusu güzelse izlerim
Hayır sevmem..
Tokyo Ghoul izledim enson
TV falan izlemem izelrsem belgesel izlerim sadece.
severim varsa önerin bana
Severis.
Blade severdim kucukken
Pek tarzım değil snnsnsj
Hiç sevmem
Lisedeyken severdim
evet
evett severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?