Diziler & Filmler Vampir filmleri & dizileri izlemeyi sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Yoksa bu tür filmleri ve dizileri izlemek saçma mı geliyor? Vampir filmleri & dizileri izlemeyi sever misiniz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Blade ve Buffy wampire slayer hariç hiç birini sevmem 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Öyle böyle anca. Pek ayılıp bayılmam 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet seviyorum 1 0 Yorumla
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Önceden çok severdim ama artık ilgimi çekmiyor belkide Damon Salvatore aşkım yüzünden seviyordum önceden de bilemiyorum 😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Çene yapısı mükemmel değil mi 🤤 Yorumla Bordomaviyeşil +1 yıl Kesinlikle öyle 😌♥️ Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Evet, en sevdiğim türlerin başında geliyor diyebilirim. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alacakaranlık değilde karanlıklar ülkesi gibi filmleri severim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O seri güzeldi😂 Yorumla Saddov +1 yıl Ama bitti be Yorumla
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Evet severim, Alacakaranlık izlemiştim zamanında. Güzeldi baya, herkese tavsiye ederim.Aksiyon dolu oluyor bu tarz film & diziler. 1 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Bir kaç sene önce , Alacakaranlık bagimlisi olmuştum, çok şükür kurtulduk 🤭🤭 2 0 Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Damonum ya. Bayılırım vampir dizilerine ruhumu bile veririm 2 0 Yorumla
Yağmur_hafsa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Severim hele Edward cullen gibi adamlar varsa daha çok severim😂 1 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Zombili filmlerden daha çok ilgimi çekiyorlar diyebilirim 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Drakula güzeldi. Osmanlı İmparatorluğu da vardı konuda. 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Alacakaranlık ve Abraham Lincoln filmini izlemiştim. Hoşuma gitti, olsa yine izlerim. 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Ben hep kurtadamlar dan yana oldum 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece Jacob karakterini tutarım 🤤 Yorumla DawnGuard +1 yıl Hahaha 😄 Yorumla
menredemre Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Normal yaşamımızdan uzaklaştıran film ve diziler kesinlikle saçma değil 1 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eskiden çok severdim ama artık ergence geliyor 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 898 cevap paylaştı. Filmlerden çok oyunları takip ediyorum 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 358 cevap paylaştı. Film izleyecek zaman ayırmıyorum 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum 1 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Severim 1 1 Yorumla Shazam6 +1 yıl Doğaüstü her turlu dizi film seviyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 978 cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Blade ve Buffy wampire slayer
hariç hiç birini sevmem
Öyle böyle anca. Pek ayılıp bayılmam
Evet seviyorum
Önceden çok severdim ama artık ilgimi çekmiyor belkide Damon Salvatore aşkım yüzünden seviyordum önceden de bilemiyorum 😂
Çene yapısı mükemmel değil mi 🤤
Kesinlikle öyle 😌♥️
Evet, en sevdiğim türlerin başında geliyor diyebilirim.
Alacakaranlık değilde karanlıklar ülkesi gibi filmleri severim.
O seri güzeldi😂
Ama bitti be
Evet severim, Alacakaranlık izlemiştim zamanında. Güzeldi baya, herkese tavsiye ederim.
Aksiyon dolu oluyor bu tarz film & diziler.
Bir kaç sene önce , Alacakaranlık bagimlisi olmuştum, çok şükür kurtulduk 🤭🤭
Damonum ya. Bayılırım vampir dizilerine ruhumu bile veririm
Severim hele Edward cullen gibi adamlar varsa daha çok severim😂
Zombili filmlerden daha çok ilgimi çekiyorlar diyebilirim
Drakula güzeldi. Osmanlı İmparatorluğu da vardı konuda.
Alacakaranlık ve Abraham Lincoln filmini izlemiştim. Hoşuma gitti, olsa yine izlerim.
Ben hep kurtadamlar dan yana oldum 😄
Sadece Jacob karakterini tutarım 🤤
Hahaha 😄
Normal yaşamımızdan uzaklaştıran film ve diziler kesinlikle saçma değil
Sevmiyorum zombiler iyi
Eskiden çok severdim ama artık ergence geliyor
Eskiden severdim artık sevmiyorum.
Filmlerden çok oyunları takip ediyorum
Film izleyecek zaman ayırmıyorum
Evet seviyorum
Teenwolf harici hemen hemen hepsini bitirdim.
Ben fantastik konuları severimm
Severim
Sevmıyorum hiç
Hayır sevmiyorum
Severim
Doğaüstü her turlu dizi film seviyorum
Severim
Evet. Hem de çok.
Severim
Severim
Severim
Hiç sevmem