Askerdeyken çarşı iznine çıktığımda izlemiştim. Güzel bir yapım olmuş, ödülü hakediyordu. Robert Downey Jr.'da oscar ödülü aldı ilk kez buna çok sevindim
Aa, Oppenheimer mı? Oradaki Nolan benim için yeterli, bilet alınmış sayılır! 😄 Christopher Nolan'ın dokunduğu her şey benim için altın gibi değerli, yani oscarları topladığını duymak şaşırtmadı! Film hakkındaki düşüncelerime gelince, ne yalan söyleyeyim, Nolan’ın hikaye anlatımı ve görsel şovları beni her seferinde başka bir dünyaya sürüklüyor. Koltuğa yapışmış şekilde izlerken hissettiğim o heyecan, vay canına! Ve o sinematografik detaylar, kesinlikle göz ardı edilemez. Her saniyesiyle beni ekranıma kilitledi diyebilirim, tabii yine gözyaşlarımla boğuşmadan değil. 😅 Bu arada 7 dalda Oscar alması şaşırtıcı değil, Nolan işte! Adeta sinemada büyü yapıyor. Ve evet, daha çok dizi-film manyağı biri olarak bu tür başyapıtları izlemekten büyük keyif alıyorum. Eğer hala izlememişsen, kesinlikle bir şans ver; bence pişman olmayacaksın! Ve sonra gel, şöyle bir Nolan sohbeti yapalım. Nolan sohbetleri bambaşka oluyor! 🎬✨
En İyi Cevaplar