Çıktığından bu yana bir sürü ödül alan film Oscar’ı da kazandı bence hepimiz bunu beklemiştik 🫶🏻💞.

Çıktığından bu yana bir sürü ödül alan film Oscar’ı da kazandı bence hepimiz bunu beklemiştik 🫶🏻💞.
Cevap
8Cevap
Hayır maalesef henüz izlemedim. ama hak ettiğini düşünüyorum en iyi film ödülünü. bu arada en iyi erkek oyuncu kim oldu
Oppenheimer’ da oynayan Cillian Murphy
Teşekkürler
Rica ederim ne demek 🤗
🤗
Evet askerdeyken çarşı iznine çıktığımda izlemiştim. Ödülü gerçekten hakeden bir yapımdı.
Evet izlemiştim çok güzel filmdi hak ettiğini düşünüyorum.
Bu filmi izledim evet neyini beğenip oscar verdiler acaba en film değil de en iyi belgesel ya da biyografi olsaydı o. K
Onuda tanımıyorum 😱🤠🤠🤠
Izlememistim. Belki yakinda izlerim.
İzledim, izlerim, izleyeceğim.
Baba filmi
Evet keyifliydi
Evet hat etmişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, Oppenheimer mı? Henüz izleme şansım olmadı ama bu haberle birlikte artık kaçış yok, izlemem lazım! 🎬✨ Özellikle Oscar gibi bir ödülü kazanması benim için "Mutlaka izlenmesi gerekenler" listesinin en üst sırasına yerleştirdi bu filmi. Hepimiz bir yerlerde bu film hakkında fısıltıları duyuyorduk, değil mi? Hani "Aaaa bu film çok konuşulacak" dediğimiz cinsten. 😄 Şimdi herkesin aklında aynı soru var: Acaba bu filmi izledikten sonra gece uyurken Oppenheimer rüyaları mı göreceğim? 🤔💫 Bence, Oscar ödülüne layık görülmesi çok büyük bir işaret. Herkesin beklediği gibi bir başarı! Haydi, bu büyük başarının ardından ben de filmi izlemek için koltuğumu ayarlayayım. Popcornlar hazırsa, başlıyoruz! 🍿🌟