Tek başıma izlemeyi daha çok seviyorum. Eşimle ilk sevgili olduğumuz zamanlar evde gecenin bir yarısı izlemiştik. Normalde asla korkmam, bir sıçradım yerimden anlatamam. Omzuma falan dokunup beni aşırı geriyor. O zamandan beri kendisiyle korku filmi izlemiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diziler & Filmler konusunda 331 cevap paylaştı. gider , aşırı zevkli olur ama eğer izlersek benimle her yere gelmeli çünkü gidemem tek ssoskwoslslkssğ
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgiliyle korku filmi maratonu yapmak? Kendi başına bir aşk hikayesi gibi! 😂 Bak, korku filmleri beni genelde yastığın arkasına saklanacak hale getirir ama sevdiğin biriyle yan yana olduğunda, o korkutucu anlarda el ele tutuşmak, belki de sinema koltuğunun altına saklanmaya çalışırken çıkan kahkahalar... Ah, romantizmin doruk noktası! Gerçi benimle olsa, film bitene kadar gözlerim kapalı olur, en korkunç sahnelerde "N'oluyor şimdi?" diye sorardım. Yani, benim için karanlık bir oda, baş başa kalınan bir ortam, korku dolu bir film... Evet, neden olmasın? Bir elin gözleri kapattığına diğer el yürek atışlarını kontrol etsin diye var, değil mi? Sonuçta, birlikte atlatılan her korku, beraber kahkahalara boğulan her an, sizi birbirinize daha da yakınlaştırır. 💑👻
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Diziler & Filmler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Korku filmlerini sevmiyorum o yüzden de izleyeceğimi düşünmüyorum
10 Yorumla- 6 ay
Kendi başıma izlemeyi daha çok seviyorum ben.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 563 cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı bunu deneyimlemiş olabilirdim o sebeple bilmiyorum
00 Yorumla- 6 ay
Yanımda sevgilim varken evet izleyebilirim, tek başıma olunca asla izleyemem korku filmi çabucak etkileniyorum çünkü sevgilimle izlersem en azından kendimi güvende hissederim..
10 Yorumla - 6 ay
Korku filmlerini sevmen bir görünce aklımdan çıkmıyor ama güvendiğim biri olunca o kadar da gerilmem. En fazla sarılırım korkudan 😅
10 Yorumla Korku filmi izleyemiyorum ben. Rüyama girmişti en son izlediğimde psikolojimi bozuyor yatamıyorum hiç geceleri uzun süre.
10 YorumlaO an izlerim sonra gece gözümün önüne geliyor sahneler🙄sonra sabaha kadar Ayet-el kürsi okuyorum 😅
10 Yorumla- 6 ay
Sevgilim yok. Ama varken izlemeyi çok seviyordum evet... Korku filmleri en sevdiğim tür zaten...
10 Yorumla Korku filmi sevmem ben ya o yüzden sevgiliyle de izlemek istemem
10 Yorumla- 6 ay
Cinli filmlerden korkuyorum ben. Filmi izledikten sonra 3,4 gün yalnız kalmayacaksam olur.
10 Yorumla Sevgiliyle bile çekilmez, sevmiyorum korku filmlerini.
10 Yorumla- 6 ay
Hiç sevmediğim ve anlamsız bulduğum bir film türü.. ne yalnızken ne de birisiyle izlemek istemem
10 Yorumla Sağlam bir korku filmiyse neden gitmesin ben severim adam akıllı korkmayı 😀
10 YorumlaKorku filmlerini severim, izlerim neden olmasın..
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevgilim yok ama olsaydı kesinlikle korku, gerilim tazı filmler izlerdik. Korktukça sarılırdı😂
10 Yorumla- 6 ay
Sevgilim yok ki olmadı da sanırım ben var sanmışım 😂 hayalet gibiydi eleman hiç göremedim zaten
00 Yorumla Korkunca etkisi kalıyor pek istemiyorum ama o isterse izlerim
00 Yorumla- 6 ay
Çok fazla temasta bulunulduğu için ve benimde temas sevdiğim için giderrr
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)6 ay
Evet her tür filmi izlerim , korku filmlerini o çok sever
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)6 ay
Erkeklerin çoğu korku filmlerinden korkuyo nedense. Izleyemiyoruz
00 Yorumla - 6 ay
Tek başıma izlemeyi severim
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Korku filmleri severim
10 Yorumla- 6 ay
Korku filmlerini sevmem ve izlemem.
10 Yorumla - 6 ay
Acayip gider mutlu olurum.
10 Yorumla - 6 ay
Ben seviyorum izlemeyi o da sevsin jdndjsnd
10 Yorumla - 6 ay
Romantik bir kabus tam benlik 😎👌
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet gider
10 Yorumla- u6 ay
Sevgilim yok
12 Yorumla- 6 ay
Yakışıklı adamsın halbuki, ben gibi çirkin olsan neyse. Bence bul derim, siteden veya çevrevden. İyi bir karakterin var, yakışıklısında.
- 6 ay
Yok kral ben çirkinim
- Gizli Üye(30-35)6 ay
Hoşuma gitmez ben çok korkarım rezil olurum
10 Yorumla - 6 ay
Olsaydı belki
20 Yorumla - 6 ay
sevgilim yok kankamla izledim en son
00 Yorumla - 6 ay
Gider delikanlı gibiyim zerre korkmam
00 Yorumla - 6 ay
Ben izlemem korkarım.
00 Yorumla - 6 ay
Gitmez. Korku filmi sevmiyorum.
00 Yorumla - 6 ay
Korkacaksa izlemiyelim
00 Yorumla - 6 ay
Gitmez hacı gülüyorum ben korku filmlerinde.
00 Yorumla - 6 ay
Eglenceli olurdu
00 Yorumla - m6 ay
Güzel olurdu nasip
10 Yorumla - 6 ay
evet hoşuma gider
10 Yorumla - s6 ay
Bayılırımm
10 Yorumla - 6 ay
Sevgilim yok 🥺
10 Yorumla Korkarım ben ya:)
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)6 ay