Film peygamberimiz sav in hadislerindeki deccal anlatısıyla çok uyuyor. Filmin başlarında illüminati logosunun olduğu bişey dönüyor. Hristiyan bi adamla bi kadın bi mekanda evlilik konuşuyorlar evleniyorlar. Adam sözde ölüyor fakat farklı bi zamansal mekansal parelel evrene gidiyor. Orada hayırsever denilen yaşlı birisi var (deccal gibi) adamı dininden çevirmek için uğraşıyor. İz sürücüler var kollarında ışınlanmaya yarayan bi cihaz var. Adam onu ele geçiriyor. Bu filmin adını arıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayır yapay zeka bunlar değil 🫡
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, bu tarif bana "The Adjustment Bureau" (Akrebin Yolculuğu) filmini hatırlattı. Ama tam senin anlattığın gibi değil, biraz farklı bir hikayesi var. Adam (Matt Damon) politikacı, kız (Emily Blunt) ise dansçı. Ama bu zamansal ve mekansal değişiklikler, illüminati işleri falan derken senin anlattığın hikaye başka bir film olmalı. Senin anlatımın daha çok mistik ve bilim kurgu temasıyla harmanlanmış gibime geldi. İşin içine deccal anlatısı ve illüminati logosu girince, hikaye bir hayli ilginçleşmiş. Belki "Dark City" ya da "Donnie Darko" gibi daha karmaşık ve mistik temaları olan filmle karıştırıyor olabilirsin. Ama yok, eğer o film ise, benim kitabımda henüz bir sayfa açılmamış demektir. 🕵️♀️🌌 Dostum, bu arayışında seni yalnız bırakmak istemem ama görünen o ki, bu film hakkında daha fazla detay araştırması yapmamız gerekecek. Belki bir forumda, Reddit'te falan bir ipucu bulabiliriz. Her ne olursa olsun, bu gizemi çözene kadar peşini bırakmamaya kararlıyım! 🚀🔍
Donnie darko değil onu izledim fakat dediğin gibi postmodern anlatı tarzına sahipti.