Bu filmin adını bilen söylyebirmi lütfen?

Bi film vardı uzun zaman önce izlemiştim şimdide adını hatırlamıyorum ve o kategoride bulamıyorum

" bir kadın vardı psikolog küçükken bir olay yaşamış , eşi ile bir evde yaşiyor Bahçeli büyük bir evde daha sonra bu kadın evde kendi kendine ölü insanları görüyor korkuyor ilk başta tek kendisi görüyor eşi görmüyor daha sonra gördüğü bu ölü insanlar hep aynı olayı tekrar ediyorlar kadın biraz korkmaya başlıyor hatta bi psikolog arkadaşının yardımını alıyor arkadaşıda senin zihninin derinliklerine dalıcam diyor parmak şıklattığımda sen uyuyacan yine parmak şıklattığımda uyanıcaksın diyor sonra parmak şıklattıktan sonra kadın2daha başlamadıkmı diyor adamda bitti bile diyor daha sonra kadın sonlara doğru yine evde anahtar kelimeyi söylediğimde söylediğin herşeyi sende hatırlicaksın diyorgörüyor bu sefer o insanlar kocasını öldürüyor biraz gerilimden sonra kadın psikolog arkadaşını görüyor ve hepsini sen planladın benden hoşlanıyorsun diyor ve adamı yaralıyor sonra adamda anahtar kelimeyi2söylüyor kadının kocasının ismi ile öyle biri hiç olmadı diyor, aslında o gördüğü ölü insanlar kendi ailesiymiş ve kocası diye gördüğü kişide aile içi katliamdan sonra eve gelip kızı yatağın altından çıkaran polismiş kızın beynide o şekilde göstermiş kıza, hatırladığım bu idi bunı izleyen ve hatırlayan varsa adını yazabilirmi lütfen

Bu filmin adını bilen söylyebirmi lütfen?