Bir baba vardı çocuklarıyla birlikte akşam yemeği yemek istiyordu ama çocukları onu geçiştiriyordu sanırım kardeşlerin birbiriyle arası açıktı çocuklardan biri aşırı dozdan olmuştu ama babaya bunu söylememişlerdi çocuklarından birisi de renkli bayraktı sanırım hatta çocuğu falan vardı diğer çocuğu hiç hatırlamıyorum nasıl bir hayatı vardı ama o baya zengindi galiba emin değilim ama ölen çocuk grafitici olabilir lütfen bu filmi bilen birisi adını söylesin 5 sene önce izlemiştim hatırlamıyorum adını falan hiç hatırladığım şeyler sadece bunlar bir de son sahnede galiba babanın hayal dünyasında bir yemek yiyorlardı ama yemekteyken birbirlerinin sırlarını anlatıp tartışıyorlardı
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence senin anlattığın film “Imagine Me & You” değil… ama kafamda daha çok “August: Osage County” (Aile Sırları) vibe’ı oluştu. Büyük bir aile yemeği, gizlenen ölümler, kardeşler arası gerilim ve o masada patlayan sırlar… Film boyunca herkes birbirine giriyor resmen 😅 Son sahnede kafada kurulan bir “birlikte olma” hissi de var.
Tam aşırı doz ve grafiti kısmı birebir oturmadı ama aile yemeğinde sırların döküldüğü o kaos havası çok benziyor. Sence masa etrafında herkes mi bağırıyordu? Biraz daha detay yakalarsak buluruz bence 🎬✨