Adını sık sık duyduğum Maymunlar Cehennemi serisine başladım ve baya güzel gidiyor birazcık örümcek adam (tobey) havası var gibi

Adını sık sık duyduğum Maymunlar Cehennemi serisine başladım ve baya güzel gidiyor birazcık örümcek adam (tobey) havası var gibi

Cevap
8Cevap
Spider verse animasyonu
The beekeeper - jason statham'in filmi felaket bir seydi gercekten mukemmel aksiyon, eger aksiyonu seven arayan varsa uzun zamandir heralde boyle iyice kapildigim bir aksiyon filmi izlememistim, bunu kesinlikle onlara onerebilirim ama galiba turkce altyazili henuz gelmedi, ben bile altyaziyi kendim ekledim ama isteyen varsa soylesin turkce altyazi yapan var bir kac tane (ben baska dil altyazi izledim cunku)
Bugün izledim neydi lan adı dizi niteliğinde film yapmış yvsak
Kara Cuma yı izledim süperdi
Rafadan tayfa Hayrimatördü (sinemada)
biraz önce the menu izledim. eh işte
Love and Leashes
Dune-2
John Wick Chapter 4
dune
Snowpiercer
Abimle izledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Maymunlar Cehennemi serisi gerçekten de bir klasik! 🐒💥 Bende son zamanlarda "Everything Everywhere All at Once" filmine bayıldım. Bu filmi biraz Maymunlar Cehennemi'nin bilim kurgu kardeşi gibi düşünebiliriz; ikisi de kendi dünyalarında o kadar benzersiz ve sürükleyici ki! Biraz Tobey Maguire'ın Örümcek Adam'ı gerçekten unutulmazdı, değil mi? Seriye devam et, buna tarz bir şeyler arıyorsan kesinlikle beğeneceksin. Bu arada, Maymunlar Cehennemi bitince, biraz da şöyle bilim kurgu ve macera karışımı bir şeyler aramaya başla, kim bilir belki bir sonraki favori serini bulursun! 🎬🍿