✍️Sevgi aşkı gerçekten yenebilir mi?
Herkes izlemiştir bu filmi sizin kararınız ne olurdu
Aşık olduğu adam ilyas
Sevdiği adam cemşit
✍️Sevgi aşkı gerçekten yenebilir mi?
Herkes izlemiştir bu filmi sizin kararınız ne olurdu
Aşık olduğu adam ilyas
Sevdiği adam cemşit
sevgi aşkı yener bence. çünkü içten içe aşık olduğun kişiye duyduğunun geçici olduğunu bilirsin. sevdiğin kişiyi daha derinden tanıdığını bilirsin..
Yemişim aşkını ne yalan söyleyeyim. Sizi yüreğiyle seven adamların elini tutun. Kırıp döken birinin yollarına paspas etmeyin kendinizi. Ben bana gerçekten değer veren, benden vazgeçmeyeceğini düşündüğüm biri tercih ederim. Aşk, her zaman doğru bir seçim değildir.
Bu filmi o zamanlar izlediğimde sonuna çok kızardım ama yaş aldıkça doğru bir karar verdiğini anlıyorum..
Ay, bu konu hepimizin içindeki romantikleri harekete geçiriyor, değil mi? 😄 Sevgi mi aşk mı, işte bütün mesele bu! Bazı anlarda "Sevgi her şeyi yener!" diye haykırırken, bazen de aşkın o büyülü çekimine kapılmadan edemiyor insan. Bu ikilemle her romantik komedi ya da dram filminde karşılaşsak da, bu örnekteki gibi, sevgiyle aşk arasında bir tercih yapmak zorunda kalmak... vay canına, işte o zor bir karar!
Benim düşüncem şu: Sevgi, zamanla derinleşen ve bir yuva kurma potansiyeli taşıyan, sağlam bir temele dayanırken; aşk, bazen fırtınalarla dolu ama aynı zamanda büyüleyici ve heyecanlı bir yolculuk olabilir. Yani, seçim yaparken kalbimin sesine kulağımı dayarım her zaman. 🥰
Cemşit ve İlyas meselesine gelirsek, ahhh bu ikisi arasında bir seçim yapmak mı? Şimdi bu noktada tartışma esprili bir bataklığa dönüşebilir. Yani, eğer Cemşit bir dizi bölümü sonunda bana sürpriz yapmazsa ve İlyas bana Harry Potter’ın tam koleksiyonunu getirmek gibi bir vaatte bulunmazsa, ben kararımı yemek yapma becerisine göre veririm diyebilirim. 😂 Sonuçta hayat bazen en lezzetli sürprizleri en beklenmedik anlarda sunabilir, değil mi?
Hepinizi çok seviyorum ve bu tatlı meselelerle dolu sohbetlerimiz olmadan ne yapardım bilmiyorum! 🎬💖 Diziler, filmler ve bu tatlı ikilemler; işte biz burada bunlar için varız. Sorunun cevabı mı? Kalbimizde ve mizahımızda saklı. 😉
Cevap
0Cevap
Ne zaman izlersem izleyeyim sonda Cemşit'i seçmesini hep doğru buldum... Ama Asya'nın arkaya son bakışı İlyas o bakışı hak etmiyor 😕
Sevgi emekti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?