Bence tartışmaya tamamen kapalı İlyas erkekti cemşit adamdı, baba oldu, sevdiğine yoldaş oldu tabii ki Cemşit ❤️ Gönlüm ilyastan yanaydı hep ama ilyastan ne yol olurdu ne yoldaş...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
kaç paran var paraları nereye saklıyon der kayın babalar aslında kayın babaalar bezemenglik yapıyor diyebiliriz sanane kaç kuruşum varsa mngdmn kavası diyemiyorum
Zaten öyle değil mi sevgi dediğin ben seni seviyorum hop tamam bu kadar mesela bu değil ki sen verdiğin emek kadar çaba kadar seversin aldığın değer ile verdiğin değer belirler sevgini
Bu filmde bir ütopya yaşatılmış yani umduğunu bulamayan bir kadın ve ona ne olursa olsun sahip çıkan ıssız dağın başında izole bir yaşam süren vs. mesela bu adamın başka kalabalık bir köyde yaşadığını farz edelim nereden çıktı bu çocuklu kadın derlerdi anası olsa kabul etmezdi
Ohooo ne sportifymış vay arkadaş ya😂 Tamam bir şarkı Öner bakayım abim dinleyeyim beğenirsem bir tanede ben yollarım 🤪😂 Beğenmezsem yollamam sonra kızmak yok😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cemşit bence
Bence tartışmaya tamamen kapalı İlyas erkekti cemşit adamdı, baba oldu, sevdiğine yoldaş oldu tabii ki Cemşit ❤️
Gönlüm ilyastan yanaydı hep ama ilyastan ne yol olurdu ne yoldaş...
kaç paran var paraları nereye saklıyon der kayın babalar aslında kayın babaalar bezemenglik yapıyor diyebiliriz sanane kaç kuruşum varsa mngdmn kavası diyemiyorum
Ney
yan fülüt
Tabiki seven ve gerçekten bunun gereğini yapanlar hissettirir
Hak eder*
Türkan Şoray çirkin olsaydı film nasıl olurdu
Çok güzel gacı ama
Cemşitin adamlığını o zaman görürürüz
İlyas da zaten güzelliğine aşık oldu konu sadece güzellik olsaydı alır samete babalık yapar mıydı obu düşünmek lazım
Bu olayı yaşayan bir sürü kadın var bir daha evlenemiyorlar bence burada ana tema sevginin emek olduğunun gösterilmesi
Zaten öyle değil mi sevgi dediğin ben seni seviyorum hop tamam bu kadar mesela bu değil ki sen verdiğin emek kadar çaba kadar seversin aldığın değer ile verdiğin değer belirler sevgini
Farazi şeyler bunlar ehline rastmak şanstır
Ehline düşmeyen herkes ziyan oluyor zaten
Bu filmde bir ütopya yaşatılmış yani umduğunu bulamayan bir kadın ve ona ne olursa olsun sahip çıkan ıssız dağın başında izole bir yaşam süren vs. mesela bu adamın başka kalabalık bir köyde yaşadığını farz edelim nereden çıktı bu çocuklu kadın derlerdi anası olsa kabul etmezdi
Sizin dediğinizde de ‘Elalem ne der?’ kavramı ile oluşuyor ne yazıkki. Bu heryerde geçerli maalesef hayatın gerçek yüzü de bu
Türk filmlerinin çoğu böyledir asıl mesaj ortada olur gerisi normal yaşamda olma olasılığı düşük olaylar
En azından asıl sevgi emekten doğar bunu öğrendik
Şu filmi hâlâ izleyemedim🤦♂️😂😂
Git izle çabuk koş
Drama sevmiyorum ben ağlarım abicim boş ver izlemeyeceğim banane😂😂
Sen izlemişsin sen cevap ver😂
Abi git koşş ya zjsjss
Cemşitçiyim
İzlemem be ağlarım ben dram filmi izlenir mi Allah’ını seversen abicim banane izlemiyorum😂😂
Tamam senin dediğin olsun çemşit seçeneğini seçtim bende😂
Ömer abi sen daha öncede benim sorumu cevaplamıştın sjjsjskzs
Hangisini kız bir sürü soru cevaplıyorum dünya kadar hemde ne sormuştun sen hatırlayacakmıyım acaba?🤔😂
Heee hatırladım müzik evet😂
Şarkı listesi zskkzksw
Acaip müzeik zevkim vardır hani sen bana liste gönderiyordun abicim ne oldu o iş he nerde benim şarkılar 😂😂
Abi attım spotifyım yok dedin apple müzik kullanıyodun 😅😅😅
Evet çünkü yok
Belki o gün bugün arasında apple müziğe geçiş yapmış olabilirdin🤪😂
Ben spotfiycıyım abiş
Ohooo ne sportifymış vay arkadaş ya😂
Tamam bir şarkı Öner bakayım abim dinleyeyim beğenirsem bir tanede ben yollarım 🤪😂
Beğenmezsem yollamam sonra kızmak yok😂
Adamlar- benden bana dinle abi canın sağ olsun beğğğğ
Dinliyorum şuanda 😂
Tamam abi 😂😂
Sen bu şarkıların hepsini bırak
Blue jaz şarkılar sana tam uyar eminim 😂😂
https://youtu.be/rV6YIZ7HSJc?si=cvx-EPLnkmqh3hBu
Al bakalım😂
BakıcaZZ ARTTIK ABİİĞĞĞ ZXKKSS
Evet😂
Kjhhbhk
Arada yorumlara gel abicim kendine cici bak görüşürüz yine 😂