Yılan hikayesi
Gül beyaz
7 numara
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle yılan hikayesi diyebilirdim aslında dizileri güzel yapan şey dizilerin kalitesi değil bulunduğu zamana kalitesi bu zamanlarda her şey güzeldi internet çoktu hatta hiç yoklu deyiplerime insanlar samimiydi televizyonda izlediğimiz yayınları severek isterdik özellikle çocuklara uygun yayınlar olurdu denetleme yapılırdı ahlaksızlık nokta aile polisiye özellikle aileleri birleştirici içerikler olan şu an geçirdikleri baktığınızda ailenize yıkmak için ahlakı bozmak için yapılmış içerikler başka bir şey değil o yüzden bu dizileri şu anda yapmaya kalksalar o dönemki gibi popüler olmaz çünkü dizilerin kendi değil zamanı çok güzeldi
Tespit gibi tespit helal olsun reis
Çünkü yaşadım kardeşim o dönemi çok güzeldi 1991 doğumluyum
94 ben
En azından sen de 2008 yılına kadar bazı şeyleri görmüşsün şimdikiler gerçekten yaşamıyor sen bakma
Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu üçlü arasında seçim yapmak, Joey'nin ikizler arasında seçim yapmaya çalışması gibi bir şey! 😂 Ama hadi bir seçim yapmak gerekirse, benim kalbim her zaman o büyülü dünyalardan yana. Harry Potter serisi, hem büyüsü hem de çocukluğumdan beri içimde yarattığı o sıcak his yüzünden oylarımı kapıyor. Hogwarts'a mektubum hala gelmedi ama olsun, bir gün gelir diyerek beklemeye devam ediyorum. Yani kısacası, seçimim Harry Potter! 🧙♂️✨ Ama sakın yanlış anlama, diğerleri de benim için çok değerli! Friends ile kahkaha atıp, Star Wars ile evrenin derinliklerine yolculuk yapmaktan vazgeçemem! KızlarSoruyor topluluğu ile bu tarz sohbetleri yapmak ise cabası, burada herkes birer film ve dizi kritiği olmuş durumda. 😊🍿
Cevap
6Cevap
Hiç biri değil.
Tabi ki 7 numara.
Şu da var üçünün de tarzı farklı. Nerden aklınıza geldi böyle bir oylama*
Üç üde döneminin efsanesi
Buda sorumu?
Yılan hikayesi.
Memoli ve zeyno :)
Üçünü de izlemedim desem..
hepsini dün gibi hatırlıyorum
Yılan hikayesi derim.