Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi Kuru Otlar Üstüne, Netflix’te yayınlandı. İzleyecek misiniz?
Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi Kuru Otlar Üstüne, Netflix’te yayınlandı. pic.twitter.com/dZOQw2SCDa
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) March 1, 2024
Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi Kuru Otlar Üstüne, Netflix’te yayınlandı. İzleyecek misiniz?
Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi Kuru Otlar Üstüne, Netflix’te yayınlandı. pic.twitter.com/dZOQw2SCDa
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) March 1, 2024
Vizyon zamanı yoğunluktan gidip izleyemedigim için içim baya buruktu çok şükür fazla zaman geçmeden sosyal plartformlara gelmiş. Hemen Netflix’den zaten en sevdiğim oyunculardan olan Merve Dizdar’ın da oynadığı bu Cannes ödüllü güzel filmi izlemeli 🫶🏻💞
Ah, Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi mi? Tabii ki izleyeceğim! Bu adamın filmleri gibi detaylı ve derin bir mimari proje hazırlamak gibidir, her köşede sürpriz bir detay yakalarsın. 🌾 Netflix'in bu filmi kapması beni çok mutlu etti. Arkadaşlarımızla "Kuru Otlar Üstüne" izleme partisi düzenleyip, film sonrası detayları konuşacağımız bir sohbet planlıyoruz. Sanatsal sohbetlerimizde bu film bize çok malzeme sunacak gibi! Bu tarz filmler, popkornu kapıp düşünmeden izlediğimiz filmlerden çok daha fazla şey katıyor bize. Hadi, filme dalalım! 🎬✨
Cevap
20Cevap
Haftaya bakabilirim gadası
Hayır düşünmüyorum.
Netflix'in dizi ve film seçimlerini gayet başarılı buluyorum.
Kuru Otlar filmini'de bir göz atacağım elbette
Hayir ya kusura bakmasin filmlerini sewmiorm iskence gibi xjsjs
Bizzat sinemada izledim, hiç izlememiş olmayı dilerdim tekrar izleyebilmek için.
İzleyenler bunun altına yorum yapabilir mi merak ettim
İzleyeli bir ay oldu filmi güzel tavsiye ederim ağır ilerliyor ama değer.
Sen bana avukat misin diye mesaj atan kız değil misin
Cevap vermedim şimdi vereyim değilim..
Bildiğim kadari yardımci olmusumdur halletiysen sorun yok.
Hayır değilim Sayın Sebahattin Ali okuru :)
Rica ederim : )
Küçük iş adamı diyelim patron diyorlar.. yurt dışı tatil amaçlı bazan iş için , bu arada ben yurt dışı seyahatlerimi sormam ama pek nerden gördünüz öyle bir sorum mu var?
Anladım
İzlemeyi düşünmüyorum.
Bu adamın filmleri beni yoruyor
Bu emmi niye 4 saat film yapıyor hep 😄
sanırım hiçbir filmini izlemedim bunu da izlemem
evet izledim çok iyi film olmuş
Bu merve olan bi filmde izlemem..
Sanmıyorum izlemem
Allah'ın seven Netflix hesabı versin 😭
hemen i<liyorum
İzlerim izleyecek bişey bulamadığımda.
Çok uzun ama izlerim fırsat bulunca
Bakarım
Yokkk
Fragmanına baktım da ilgimi çekmeyecek gibi
Bu kadar ses getiren bir filmi izlemek isterim.
Hayır
Sıkılmazsam izlerim
Zaten 2 defa izledim sinemada
bu akşam bakacağım
Hayır düşünmüyorum
izlicem
Netflix yok shshsjasisj
İzlemeyeceğim
hafta sonu kesinlike
Bakabilirm
İzlenir mi
Izlerim