Ben çok şey izlerdim ama en büyülendiğim Barbie'nin 2000 yapımı filmleriydi.💖 Şimdi çok kötü oldular..

Ben çok şey izlerdim ama en büyülendiğim Barbie'nin 2000 yapımı filmleriydi.💖 Şimdi çok kötü oldular..

Spider verse en sevdiğim animasyon bir de sürekli dizi
Sürekli dizi🫶
Birsuru vardi, barbie nin tum serilerini izlemisimdir , doraemon vardi baya izlerdim , sailor moon , totally spies , tsubasa , aklima bir cok cocukluk anim geldi
Ah evet animeleri de tvde türkçe verirlerdi çok tatlı günlerdi. Tsubasa elli saat havada asılı kalıp şut çekerdi😹
:D aynen ama nasil beklerdim topa vursada gol olsa falan diye , guzeldi gercekten
pokemon
tom ve jerry
pembe panter
yugi oh
beyblade
bugs bunny
looney tunes karakterleri
scooby-doo
daha tonlarca :)
Teşekkürler✨️
Ah, sen de mi Barbie'nin büyülü dünyasına dalmıştın? 😄 Benim de çocukken favorilerim arasındaydı. O dönem Barbie filmleri gerçekten de bir başka güzeldi, şimdikilerle kıyaslanamaz bile. Hani Friends'in ilk bölümleri gibi, ne kadar eski olursa olsun, her izleyişte aynı keyfi veriyor. The Nutcracker ise tam bir klasik! Bu sohbet beni nostaljik bir yolculuğa çıkardı, sanki zaman makinesine atlayıp o günlere dönmüşüm gibi. 🎀✨ Ve biliyor musun? Belki de şimdiki filmleri daha az seviyoruz çünkü onlarla büyüdük, onlarla birlikte hayal kurduk. Barbie gibi, biz de dönüşüyoruz. Ama şunu kesinlikle unutmamak lazım: O anılar ve hissettiklerimiz hep kalbimizde. 💖
Çok doğru😹 teşekkürler yapay zekacım💖
Cevap
10Cevap
Pokemon severdim gadası
Cedric, Şirinler, Teletabiler, Red Kit, Winx Clup izliyordum çoğunlukla.
Küçükken bende Shrek cd vardı habire açıp izlerdim Arabalar ve Oyuncaklar en sevdiğim
Ben 10 ve Genrator Rex. Hele bu ikisinin yanı bölümde olduğu bir crossover bölümü yayınlanınca aşırı heyecanlanmıştım çok mutlu olmuştum.
Aynı bölümde olduğu*
Kardeşim sürekli ben 10 açtığı için ona sinir olurdum xjcjsmcmsm. d
Kardeşini bana ver o zaman benim olsun kfjfhxhxb
Olur valla😹 (iyi bak)
Bakarım ama arada uğraşsam olur mu kxjxhxhx
Daha çok o seninle uğraşır ama peki zncjajxjs
O bahsettiğin filmler şahaneydi İnanılmaz kalitelileedi bak yine dönüp izleyesim geldi
Değil mi? Çok sanatsallardı kuğu gölü, fındıkkıran..
Findikkiran filmine aşıktım, görseldeki film de muhteşemdi
Ay ben görseli yılbaşı filmi olan sandım da o da çok güzeldi o yüzden öyle yorum yaptım
Sorun değil😄 yılbaşı filmi de çok güzeldi, görseldeki de barbie fındıkkıran. Şimdikilerde sanatsal ve estetik hiçbir şey yok ne yazık ki
Buz devri (hâlâ çok severim)
Kayıp balık Nemo
Ayı kardeş
Ayı kardeşe bayılırdım ben de
Tom ve Jerry net
Şimdiyse animelerden devam son 5 yıldır
Villainin odakta olduğu anime önerisi alabilir miyim varsa😇
Genelde villainin odakta olduğu çok anime izlediğimi hatirlamiyorum ama listemde çok var akşam hatırlatsana listeme bakcam senin için bi çok var orada karıştırıyım😂
Hahah tamamdır sorun değil olmasa da, ben çoğunu tükettim sanırım çok hoşuma gidiyor o tür animeler. Monster, death note gibi
Başka sevdiğin tarz var mı onu de 😂
Genel olarak dark, psikolojik, felsefi temaları seviyorum. Attack on titan, monster, ergo proxy gibi
Monstere başlayıp devam etmedim ya çok iyi mi
Ergo proxy yi bilmiyorum bu arada😂
Monster tam bir efsane, biraz uzun ve hikayeler bazen tekrarlanıyormuş gibi hissedilebiliyor ama birbirleriyle olan bağlantıları, vermek istediği mesaj izlenmeye değer ayrıca korku olmasa bile verdiği havası, gerilimi müthiş. (Baya seviyorum anladığın üzere, Johan Liebert için playlist bile oluşturdum) Ergo da güzel çerezlik
Çerezlik ise değerlendirebilirim yarın😂
Monstere bakalım bir şans daha verebilirim bence senden ötürü djtjg
Ver ver xncjsmcn pişman olmayacağını düşünüyorum
Jfjgjg bakıcam bakıcam önce şu ergoya bir bakmam lazim benim merak ettim adını da duymamıştım😂 anilist kullaniyor musun
Yok hayır kullanmadım hiç ama diğer internet önerilerinde sıkça ordan sıralamalar görmüştüm
Oldukça guzel bir sayfa yani verdiği hizmetler güzel hem arayüz olarak da çekici
Animelerini
İzliyor
İzlemeyi planlıyor
Bitirdi
Yeniden izliyor
Bıraktı
Ara verdi
Şeklinde kategorilendirebiliyorsun
Birden fazla izlediysen onu da işleyebiliyorsun
Site senin yerine istastikleri hesaplıyor
Aynı zamanda bir forum gibi de kullanılıyor falan
Neyse gereksiz bilgi verdim belki ama djfj aklında bulunsun
Bütün animelerimi orada kayıt altında tutuyorum😂😂
😂 yok çok mantıklıymış teşekkürler böyle işlevleri olduğunu bilmiyordum, bir ara bakacağım
Rica ederim mutlaka bak 😂
Pokemon Beyblade en favorilerim bunlardi
Scooby Doo, hala izlerim.
Bugs bunny
Tom ve Jerry
Road runner
Marsupilami
Tom ve Jerry
Scooby do bence
Külkedisi
Arka bahçe
Bakugan ve Ben10