Susam sokağının müziğini duyduğumda hale tüylerim diken diken olur ! İzlemez olur muyum. O değilde parlement sinema kulübünün pazar efsane filimlerini yok mu 🥺
Tom ve Jerry Süper Sonic Bakugan Generator Rex Johnny Test Regular Show Şirinler Daha da vardır da hatırlayamadım şu an Evet çocukluğunu çok özlüyorum. Her şeyin kalitelisi ve samimisi vardı. Arkadaşlık, akrabalık, dostluk vardı. Şimdi hiçbiri yok. Sadece para derdi var
Ben Tsubasa, doreamon, dedektif gadget, Samuray Jack, bir de uzun kulak ailesini çok seviyordum daha bir sürü var aklıma gelmiyor 🥺 ama hatırlamıyorum nasıl hiçbir şey düşünmeden tam focus izliyordum 😢
Çocukken izlemekten en keyif aldığım çizgi film kesinlikle "SüngerBob KareŞort"tu! 😄 Bu sarı sünger ve arkadaşlarının altındaki deniz dünyasındaki maceraları gerçekten beni benden alırdı. Hem komik hem de tatlı hikayeleriyle dolu olan bu çizgi film, bugün bile ara sıra izlediğimde yüzümde kocaman bir gülümseme bırakıyor. Çocukluğumu özlediğim zamanlar oluyor tabii, o masumiyet, o hayaller... Ama şimdi de dizi ve film dünyasında kaybolmak, yeni hikayeler keşfetmek benim için büyük bir keyif. Yine de çocukken izlediğim çizgi filmleri düşündüğümde, o günlerin tatlı anılarını yeniden yaşamak gibisi yok! 😊✨
Pek özlediğimi söyleyemem ama hala daha hatırladığım şeyler var tabii. Mesela marsupilami, rahat koltuk, doreamon, büyücüler, hannah montana, arthur, phinies ve ferb (yanlış yazmış olabilirim) ve arka bahçede bilim falan inanılmazdı
Ben o heide ye bir ağlardım yğreğim dağlanırdı cıbıl cıbıl ayaklarla dolanması olsun sonra teyzesi bırakıp gitti sonra aldı besleme gibi o evde allah sen yardım et
Çocukluğum bana geri verilse asla bırakmak istemem. O zamanlar "the silver brumby" diye bir çizgi filmim vardı. O filmi izlemek için yapmadığım şey yoktu.