Diziler & Filmler Matrix distopya mi utopya mi? ebruşbal Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana kalirsa utopya. Insan sayisi azalmis, kalitesi yukselmis. Distopya Ütopya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Matrix distopya mi utopya mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ütopya tabi ki de 1 1 Yorumla ebruşbal +1 yıl D mi mesela tr ile karsilastir xjsjs bence matrixten ev alinir yani oyle utopik
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ortaya karışık bir şeyöz ırkçım naber ksfjd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya savaşın dibine vurmuşlar, huzur yok, hergün lapa yiyorlar ütopya diyorsun. 0 8 Yorumla ebruşbal +1 yıl Tr daha mi iyi su an :d Yorumla ebruşbal +1 yıl Beynine yetenek yukluyolar orada hic degilse Yorumla ebruşbal +1 yıl Hem bu soruyu nerden bulup da yazdin smdi taaa ne zaman sormusum.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Distopya dunyasında kung-fu ustası oluyorsun :D Yorumla ebruşbal +1 yıl Soruyu nasi buldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Notr. Yorumla ebruşbal +1 yıl Nerde gordun anlamindaydi.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yayın bölümünde vardı galiba. Yorumla
karadutunlekesi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ütopya tabi ki 1 8 Yorumla ebruşbal +1 yıl Soruyu nasi bulup da yazdin? Yorumla karadutunlekesi +1 yıl Nasıl yazdın derken Yorumla ebruşbal +1 yıl Soruyu nasi buldun da yazdin diyorum Yorumla karadutunlekesi +1 yıl Knk soruyu sormuşsun karşıma çıktı ve yazdım Yorumla ebruşbal +1 yıl Nerde cikti onu soruyorum net bi cevap verirsen... Yorumla karadutunlekesi +1 yıl Knk manyak falan mısın normal akışta çıktı ve cevap verdim daha nasıl ayrıntı vereyim Yorumla ebruşbal +1 yıl Tamam bu sekilde demen yeterliydi Yorumla karadutunlekesi +1 yıl Böyle demiştim zaten karşıma çıktı diye Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Ütopya 1 3 Yorumla ebruşbal +1 yıl :D yalndan utopya cevabini begeniyom, aferin uslu ol. Yorumla Eziremsem +1 yıl Tamam uslu olacağım Yorumla ebruşbal +1 yıl Insanin kulu olmasi hic guzel degilmis. Iyk. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Realite 0 3 Yorumla ebruşbal +1 yıl Xjdjdjf asiri yaraticisin sen ya nazar degmesin puuu Yorumla Oluştur +1 yıl Yaratıcılık betimleyen cevap değildi, doğrudan gerçeği yansıtan cevaptı. Sezgilerin yüksek yavrum, tebrikler :d Yorumla ebruşbal +1 yıl Knk smdi bisey demek istemiyorum sana... kedin var mi senin boyle top suratli yayvan suratli falan tombul xjsjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ütopya tabi ki de
D mi mesela tr ile karsilastir xjsjs bence matrixten ev alinir yani oyle utopik
Ortaya karışık bir şey
öz ırkçım naber ksfjd
Ya savaşın dibine vurmuşlar, huzur yok, hergün lapa yiyorlar ütopya diyorsun.
Tr daha mi iyi su an :d
Beynine yetenek yukluyolar orada hic degilse
Hem bu soruyu nerden bulup da yazdin smdi taaa ne zaman sormusum..
Distopya dunyasında kung-fu ustası oluyorsun :D
Soruyu nasi buldun
Notr.
Nerde gordun anlamindaydi..
Yayın bölümünde vardı galiba.
Ütopya tabi ki
Soruyu nasi bulup da yazdin?
Nasıl yazdın derken
Soruyu nasi buldun da yazdin diyorum
Knk soruyu sormuşsun karşıma çıktı ve yazdım
Nerde cikti onu soruyorum net bi cevap verirsen...
Knk manyak falan mısın normal akışta çıktı ve cevap verdim daha nasıl ayrıntı vereyim
Tamam bu sekilde demen yeterliydi
Böyle demiştim zaten karşıma çıktı diye
Ütopya
:D yalndan utopya cevabini begeniyom, aferin uslu ol.
Tamam uslu olacağım
Insanin kulu olmasi hic guzel degilmis. Iyk.
Realite
Xjdjdjf asiri yaraticisin sen ya nazar degmesin puuu
Yaratıcılık betimleyen cevap değildi, doğrudan gerçeği yansıtan cevaptı. Sezgilerin yüksek yavrum, tebrikler :d
Knk smdi bisey demek istemiyorum sana... kedin var mi senin boyle top suratli yayvan suratli falan tombul xjsjd