Bu yıl ramazan 11 Mart Pazartesi başlayıp 9 Nisan salı bitecek. Yaklaşan ramazan ayı boyunca ise İnci Taneleri dizisinde Dilber'in pavyon dansı sahnelerine yer verilmeyeceği konuşuluyor. Sizce bu süre zarfında dizinin reytinglerinde düşüş olur mu?

Bu yıl ramazan 11 Mart Pazartesi başlayıp 9 Nisan salı bitecek. Yaklaşan ramazan ayı boyunca ise İnci Taneleri dizisinde Dilber'in pavyon dansı sahnelerine yer verilmeyeceği konuşuluyor. Sizce bu süre zarfında dizinin reytinglerinde düşüş olur mu?

Türk dizileri günümüzdekiler için diyorum çok kalitesiz. Eski diziler başarılıydı. Cennet mahallesi, Avrupa yakası, Bizimkiler vb.
Pavyon dansı, Dilber filan duydum ama hiç izlemedim açıkçası ne dansı izledim ne diziyi izledim. Muhtemelen abartılan bir şeydir etkilenen erkekler ise muhtemelen abazan kesimdir. Zaten basit mantıkla düşünürsek bir kadın pavyonda ise ya zorla getirilmiştir oraya ya da mecbur kaldığı için para gereği yapıyordur. Zor durumda olan birisinin abazan erkekleri mutlu etmesi üzücü bir manzara. Tabi dizi ne anlatıyor ne yapıyor bilemem belki gönüllü gitmiştir bilemem ancak açıkçası izlenecek bir yapım olduğunu düşünmüyorum. Medyamız pohpohluyorsa o dizi iyi değildir.
Bu pavyon olayı, Türkiye'nin eğlence kültürünün bir parçası olmasına rağmen gereksiz yere büyütüldü. Evet bu ülkede pavyonlar var, sahnede dans eden kadınlar var, masalarda erkeklere eğlence sunan kadınlar da var. Ramazan ayı hassasiyeti gereksiz, günlük hayat Ramazan ayında da olağan akışında devam edebilir, Ramazan ayındayız diye kimsenin özel bir hassasiyet göstermesine gerek yok, çünkü bu, "ben oruç tutarken karşımda yemek yiyemezsin" terörünün, faşizminin başka bir versiyonu.
ne pavyonmuş arkadaş ya
reklamı özeti derken 4 saati aşan yayında toplasan 4 dk bile olmayan pavyon sahneleri konuşmaktan bıkmadınız mı hiç mi ömrünüzde dans eden kadın görmediniz dizide yığınla konu var ama konuşulan pavyon
Buna cok katılıyorum
Sanki diğer aylarda günah diye bir şey yok. Ramazandaki hassasiyet her zaman olmalı aslında. Dilber gibi dizilerin topluma ne gibi iyi mesajı olabilir? Gerçi Türk dizilerine baktığımızda çoğunluğu zaman kaybı, ana mesajı olmayan diziler. Toplum dizilerden etkileniyor ve buna rağmen hâlâ iyi örnek olacak projeler çıkmıyor. Dizileri çoğunlukla ev hanımları izlerdi ama böyle yapımlar çıkınca küçükten büyüğe herkesi dizi merakı saldı.
Cevap
58Cevap
düşebilir ama izleyen izler yine.. bu kadar boş dizi görmedim
Düşmekle kalmaz dizi final yapar inşallah. Hazar Ergüçlü gibi bir vatan haininin daha fazla bu ülkenin ekmeğini yemesini istemiyorum keşke milli bilincinizi kaybetmeseydiniz de iki g0t göbek sallamaya kanmasaydınız
Ne kadar aç bir milletmişiz. Sadece erkekler değil kadınlar da. Tü kaka dediğimiz olguları aslında icten içe seven bir kadın profili var. Trendyolda şu elbiseler yok sattı. Yazık bize cidden
Düşmeyebilir izleyici kitlesi sabittir, ramazan diye kitlesi olmayanlar normalde de izlemediği icin cok fazla fark etceğini sanmıyorum. Mesela ben izlemiyorum ramazanda da izlememiş olucam
Cidden bazı insanların g-rizekalı olduğunu düşünüyorum. Pavyon gibi iğrenç bir ortama özenen insanlar var
Bu diziyi hiç izlemedim, ama aklıma gelen tek soru şu oldu. Bu diziyi herkes bu dans için mi seyrediyor?
Düşmez 2 bölümden sonra sırf dansı izlemek için gelenler gitti zaten Geriye kalanlar dizinin konusu ve eğitimi ile ilgileniyor
Başka olaylar çıkar düşürmezler elbette onların da Bir planı vardır sonunda bakacak olursak bu işin başındaki isim yılmaz Erdoğan
Yarebbel alemijn bu dansa düşense bilemedim 😂muhtemel düşer reyting hanzolar Abaza’lar izliyordur bu filmi
Doğu Türkistan daki, Gazze deki cocuklarin çığlıkları bu kadar gündem olmadı, Yazıklar olsun insanlığımıza...
Müslümanlığı ramazandan ramazana hatırlayan koca yürekli ülkemm
Çok önemliydi sanki 😂 Ramazan'ı Şerif gelince millet haram helal biliyor ona da şükür
Boş bir dizi izleyeninde boş insan olduğunu düşünüyorum
Aynen
Tayyip tüm dizileri ortadan kaldırmalı. Senede 1 tane dizi çıkmalı ve o da sağlam olmalı.
İzlemek nasip olmadı hala. Ama şükür ki Ramazan'ı biliyorlarmış.
Sizde izlerken ne gibi bi duygu durumu oluyo, olumlu veya olumsuz?
Dilber her türlü her haliyle güzel hatun. Reytingi dilber sayesinde yapıyorsa asla düşmez
Bu ülke beni her gün şaşırtıyor gerçekten , Ramazan arası 😀
Düşer düşer kim bakar Dilber Arizona kertenkelesi dansı yapmadan ona 😬
Ama müminler ramazanda bile çalmaya, alkole, kadına devam edecek. Bence haksızlık bu.
Diziyi şahsen Dilber in dansı için izlemiyorum onun için izleyenin de aklına yanarım zaten son bölümde çok az bir sahnede dans vardı. Bir yerden sonra zaten azalması gerekiyor ki konulara odaklanalım.
Hadi canım sen de bunu kendileri mi düşünmüş yoksa Rtük vs mi . d
Ne ülkeyiz be derde bak poşet 25 kuruş onu diyen yok 😂😂
Dizi de pavyon girişine de yazarlar Ramazan dolayısıyla kapalıyız diye ne gülerim 😂😂😂
B7 nasıl mnyklık böyle?
Devletin sosyal, hukuk, laik yanı çoktan bitmiş.
Ne kadar mükemmel bir karar. Demek bu yıl ramazan ayında ahlak seviyemiz Nirvanayi görecek 🙆♂️
Düşmez drama bağlarlar iki üçte catapat olur
Dilber ramazanda kıçını sallamıycakmı
Kahretsin dostum diziyi bırakıyorum😒
Vallahi ben bu kızdan daha iyi oynuyorum millet bunun için TV karşısına geciyor bir de inanilmaz
Zaten güzel oynamıyordu bir Ankaralı olarak söylüyorum 😎
Zaten dizinin konuundan cok bu kadının dansları için izleniyor. Düşüş olacaktır
isabet olmuş abazalarin mezesi dans haricinde de biseye benzemiyor zaten 😂
Hic ilgimi cekmedi izlemedim tarzim degil bu tarz diziler
Sacma sapan seyler konustugumuz seylere bakin bi ya. Kim cikardiysa o diziyi Allah cezasini versin
Hayır düşmez dizi sırf pavyon sahnesi olduğu içinmi yapıldı sanıyorsun her bir dizinin anlamı var anlamına göre konu yapılır.
Raks etmenin neresi günah, olayı hemen günaha çevirmişler. yorumlarda. bu konuyla ilgili ayet mi var, hadis mi var
Bu yorumunla İslami ne kadar bildiğini,. bilmiş oldum
Tamam ablacik
Dünyanın en aptal dizisi ramazan arası veriyorlar birde cjdbcnsjcndb
Bir şey olmaz bizim millet ramazanda eski bölümleriyle idare eder artık 😂
Türk halkını anlamıyorum..
Hiç izlemedim izlemem
Böyle de has müslüman toplumuz.
hahah ne demezsin
Kesinlikle düşer.
Allah razı olsun ya vallah 😒
Reyting düşmez dizinin izleyici kitlesi aynı
Bikere bile izlemedim valla
Ne pavyon sevdalısı varmış memlekette.
işin cıcığını çıkardınız
Dilber aç kalacak kıymayın bu kıza
@crimsoon Tek suçum vicdanlı olmak ahh Dilber
Abaznalaeı gözü yaşlı
Ramazanda müslümanız, ramazan bitince devam..
Memlekete bak lan parlamento night cluba döndü
dizilerle hiç aram yok ya
Hiç izlemedim
Hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum
Biraz düşer sanki 😎
Hiç işlemediğim bir dizi
Soruyla nickin hakkıni mi veriyorsun?
Düşer
Lan bu ulke musluman pavyoncu diyoruz oyle yani :D
Düşerse sen çıkarsın meydana 😀😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?