Diziler & Filmler Bugün başlayan Çok övülen Dilber (inci taneleri) dizisini izliyor musunuz? aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Pavyonları öven gündeme getiren tartışma oluşturan inci taneleri başladı bakalım.İzliyor musunuz?Bu ara pavyon değil müzikalmiş demeyin boşuna pavyon diye 😂Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Güncellemeler+1 yıl Müzikhol yav yazamadım Bugün başlayan Çok övülen Dilber (inci taneleri) dizisini izliyor musunuz? Cevapla Dizi Soruları Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzlemeyi düşünmüyorum.. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı. İzledim ama pavyon övücülüğüne denk gelmedim. 0 3 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Abartıldı zaten bu anlamda ama güzel bir pr çalışması yapılmış oldu öncesinde.Kadın cinayetleri ve pavyon kültürü gibi şeylerle. Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Herkesin cezbedici bulduğu vurgular farklıdır. İyi yakaladılar bu da aslında iyi televizyonculuk demek oluyor Yorumla aynadakiajan +1 yıl Reytingler gösterecek pavyon kültürüne dansına elbisesine ve oralarda sahne alan sanatçının tarifesinin artması dışında bakalım bu kadar her şeyi gündem olan diziyi dizi dışında rağbet ettikleri şeyler kadar diziyi İzleyeceklermi Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok şükür ki izlemediğim gibi merak da etmedim. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. İzlemeyi düşünmüyorum 0 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Yapma be kanka yıllar sonra Yılmaz Erdoğan dizide oynuyor. DorothyBabe +1 yıl Sarmaz ki beni
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Türk dizisi izlemiyorum sarmıyor 0 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Yabancılar alınca başka dilde dublaj izlersin 🤪 Yorumla avcikaan +1 yıl Ben arada film izlerim dayı dizi izlemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İzlemeyi düşünmüyorum..
İzledim ama pavyon övücülüğüne denk gelmedim.
Abartıldı zaten bu anlamda ama güzel bir pr çalışması yapılmış oldu öncesinde.
Kadın cinayetleri ve pavyon kültürü gibi şeylerle.
Herkesin cezbedici bulduğu vurgular farklıdır. İyi yakaladılar bu da aslında iyi televizyonculuk demek oluyor
Reytingler gösterecek pavyon kültürüne dansına elbisesine ve oralarda sahne alan sanatçının tarifesinin artması dışında bakalım bu kadar her şeyi gündem olan diziyi dizi dışında rağbet ettikleri şeyler kadar diziyi İzleyeceklermi
Çok şükür ki izlemediğim gibi merak da etmedim.
İzlemeyi düşünmüyorum
Yapma be kanka yıllar sonra Yılmaz Erdoğan dizide oynuyor.
Sarmaz ki beni
Türk dizisi izlemiyorum sarmıyor
Yabancılar alınca başka dilde dublaj izlersin 🤪
Ben arada film izlerim dayı dizi izlemiyorum
hayır