3-4 senedir asla televizyondan dizi izlemeyen biri olarak beni heyecanlandıran dizi :)
normalde sadece internetten yabancı dizileri izlerdim ama dizi beni kendine öyle bağladı ki resmen iple çekiyorum.
sizce İnci Taneleri dizisinde vurulan kim?
3-4 senedir asla televizyondan dizi izlemeyen biri olarak beni heyecanlandıran dizi :)
normalde sadece internetten yabancı dizileri izlerdim ama dizi beni kendine öyle bağladı ki resmen iple çekiyorum.
sizce İnci Taneleri dizisinde vurulan kim?
Sosyal medyada herkes bir ağızdan farklı sesler çıkarmış. Uzun zamandır dizi izlemiyordum. Konusundan ziyade yazılan cümleler hoşuma gidiyor. Bazı cümlelerin gerçekten çok derin bir anlamı var. Mesela Istanbul’da bir gemide seyahat ederken ki telefon sahnesi gibi vs vs. Fragmanlarını izlemeden direk günü gelince izliyorum. Kim neye takılırsa takılsın bence olabildiğince güzel bir iş başarmış sakin bir dizi.
Hayır. Bu tür yapımlara prim vermeyi istemiyorum. Murat Soner eleştirisinde Şener Şen’in filminden çalıntı olduğunu söylemişti eleştirisinde. Ayrıca Yılmaz Erdoğan’ın pkk sempatizanı olduğuna inanıyorum zaten Dilber’i oynayan Hazar Ergüçlü’de Türk bayrağına düşman, Ermeni soykımırını iddiasını destekleyen bir isim.
Zaten Yılmaz Erdoğan nasıl bir erkeklik bunalımındaysa hem kendi yazıyor hem kendi oynuyor hemde dizideki tüm kadınlar ona aşık !
Böyle bir yapımı izlemeyi kendime yakıştırmam …
Cevap
15Cevap
PKK Onur savaşçılarıdır diyen bir terörist sempatizanı baş tacı edecek kadar vatan bilincinden yoksun değilim Allah'a şükür...
Türk dizilerini uzun zamandır takip etmiyorum lakin bu diziyi son zamanlarda sıklıkla görmeye başladım bir ara izleyebilirim
Türk dizisi izlemiyorum, aşırı saçma. İzlersem de çizgi film niyetine izlerim
Reyting rekortmeni dizi. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden olunca şaşırmıyor insan
Ben pek begenemedim
Favori dizim kizilcik serbeti oda nilay var diye
Orspulgu ozendiriyor. Bu mu guzel dizi? Midesiz misiniz yoksa baska neyiniz eksik?
beyinsiz olduğun gerçeğini de söyleseydin. o filmden orspllk anlıyorsan kafan baya gerilerde olmalı.
Millet orspu kiyafeti giymeye basladi, dizideki gibi pavyonlara özenip pavyon dansi kurslarina yaziliyor. Yani oradaki kadinlara benzemek istiyorlar. Orada da ne is yapildigini biliyorsundur.
Küçücük bir mesaj vermek icin kötülüğü guzellersen, herkes o küçücük mesaji almaz kötülüğü örnek alir. Tipki kadina siddete karsiyiz demek icin uzun uzun, detayli sekilde kadina yapilan siddeti gosteren diziler gibi.
Bu yüzden bu dizinin amaci belli. Sen anlamadiysan yazik kafana.
Diziyi izlemiyorum
Oğlu vuruluyor belli ki adamın gömleği kanlı ve ağlıyor
Hamdolsun izlemiyorum
Hiç izlemedim izlemiyorum.
izlemiyorum umrumda değil
Tarihi dizilerden başka dizi izlemem
Bilmiyorum ki. 4. Bolumu daha izlemedim
Bu dizi izlenmeye değer
Baya sıkıcı geldi bana hiç seyir zevki vermiyor
Seni izlemeye teşvik eden ne bu dizide
Dizi asil simdi basliyoe
Sizler daha iyi bilirsinizz