çocukluğumun çizgi filmi ya fdgfdh. Yeniden yayınlanacağını görünce merak ettim. Caillou yeni bölüm hangi kanalda yayınlanacak bilen var mı?

çocukluğumun çizgi filmi ya fdgfdh. Yeniden yayınlanacağını görünce merak ettim. Caillou yeni bölüm hangi kanalda yayınlanacak bilen var mı?

Ya gerçekten şu kafasız çizgi film çizerlerini cidden anlamıyorum. Gerçekten teknoloji falan gelişiyor ama neden diyorum nedenn çizim kalitesi daha berbatlaşıyor
Çocukluğum geri dönmüş, hiç söylemiyorsunuz! 🙂 Caillou çizgi film serilerini izlemeyen yoktur. Küçükken sürekli Caillou izliyordum şimdi ise güncellenen haliyle yeni bölümleriyle geri gelmiş.
Caillou yeni bölüm 2024 yılında tekrar ekrana geliyor. Eski bir çizgi film gurmesi olarak hemen Caillou yeni bölüm yayınlarını izlemek için hemen nerede yayınladığını öğrendim.
Caillou yeni bölüm hangi kanalda diye araştırma yaparken yeni bölümlerin peacocktv platformundan yayınlanacağını gördüm. Başka haber sitelerinde ise Caillou hangi kanalda yayınlanacak sorusu için net bir bilgi göremedim. Peacock TV uygulamasını araştırırken Caillou bölümlerini gördüm demek ki yeni bölümleri buradan izleyeceğiz.
Cevap
43Cevap
Hayır bakmam bu aralar gadası
Hayır nefret ederdim bundan
Böyle daha güzel
https://youtube.com/shorts/lTh6JeqcYHM?si=6m4TmOaHZbMw-aneÇocukken de izlemiyodum şimdi de izlemem diye düsünüyorum. Kuzenim bakarken arada denk gelirdim o da ilgimj çekmezdi zaten
30 yaşındayım çocukluğumun çizgi filmi bu değildi ya :D Tsubasa, power rangers, pokemon, taş devri, jetgiller falan vardı :D
Yaa bunların tipine nolmuş böyle😭. Ben eski bölümleri izlerim hatta şimdi bie bölüm açıp izleyesim geldi çok severdim
Nolmuş bunlara böyle ya 🙄 Yeni bölümler yayınlamak yerine orijinallerini tekrar yayınlasalar keşke şu çizgi filmlerin. Valla oturur izlerim 😅
Tipleri değişmiş ya, sesleri de değişmiştir. Tadı kalmaz ki.
Ben tazmanya canavarı, tom & jerry, jetgiller seviyordum bunlar yeni jenerasyon illa kel birini izlemek istersem de kel oğlan😁😁
bilmiyorum eskide kaldı izleyerek öldürmek istemiyorum ıfsdjckozkwejpac
bu kele bi saç şey etselermiş bari yeni bölümlerinde
Bugün aldığım en iyi haber acaba dedesi hala yaşıyor mu tüm bölümleri izleyeceğim 😂
İzlemem bu ne tip Caillou böyle değildi maymuna dönmüşler 🙄
Napmışlar caillouya izlerim ya nerede yayınlanıyor 😃
resmi gorene kadar omg demistim. Winx a da boyle yaptilar cok sacma olmus bu.
Tipsiz olmuşlar :(
İzlemem muhtemelen, ya da birkaç bölüm izlerim nasıl değişmiş görmek için.
çizim kalitesi eski versiyonuna kıyasla çok çok kötü.
Ömerin yüzünü değiştirdiler ömerin sesini değiştirdilerrrrr 😂
Tadı zamanında güzeldi çocukken izlemek keyif veriyordu şimdi izlemem tabii ki
10 yıl önce falandı herhalde kardeşimle birlikte izliyorduk
Bu ne aq kim yaptı bunu!!! 3 yıllık 3d modelciyim böyle berbat bir çalışma görmedim
Aaaa cidden mi 😃😃 Küçükken çok izlerdim denk gelirsem arada izlerim mutlaka
3d olmuş sanırım, hiç hoş değil.
Eski versiyonunu çok izlerdim.
Bu ne ya çizimler çok kötü eski hali daha güzeldi ah mazi 🥲
Bizim çocukluğumuz tom ve jerry, pembe panter, duffy duck, bugs bunny ile geçti. Hala izlerim 😂
Oğlumun altını Caillou izlerken değiştirebiliyordum başka türlü yerinde durmuyordu güzel oldu bu :)
Nası cocukluğunun çizgi filmi bunu en erken yeğenimin cocukluk döneminde gördüm yaşın doğruysa profilde cok fark yok gibi aramızda 🤔
Bu da Cedric gibi hiç yaş atlamıyo 4 yaşında kaldı. Diğeri de hep 8 yaşındaydı slfksdşsdfsdff
Fet*o dan içeri girip çıkınca yüzleri değişmiş.
Fetönün kanalinda yayınlanıyordu. Meşhur diziydi.😄
samanyolu grubu yayınlıyodu ondna kaldırlıdı
Eski çizimi daha güzeldi
Ben cedric izlerdim halen izlerim 🤣
yaş 38 demem oturur izlerim
Yok be eskiler eskiden güzeldi
İzlemeyeceğim. Benim favorim rafadan tayfa
hayır
çok çekici gelmiyor bana bu kel
Ay Rozi büyümüş kendimi çok yaşlı hissettim şu an.
Küçük kıyamet ve Salih de basladiysa okey😄
nerde başlamış ki
ben izlerim😂
Babasını sevmezdim caillou nun.
Çocukluğunun mu? Yaş kaç 17-18 falan mı
A aa nerde yayınlanacak benim haberim yok
Bende bunu bekliyordum
Ayyy oğlum sayesinde izlerdim.
Ortaokul öğretmenim izliyordu
Fetödan aklanmış mı
Izlemem ben pepeeciyim sjsjsn
Yaa çocuk lugum geldi aklıma