Hangi dizi ya da film karakteri ile tanışmak isterdin? Tanıştıktan sonra belki arkadaş, kanka veya sevgili olacaksın. O kim olmasını istersin?😉

Hangi dizi ya da film karakteri ile tanışmak isterdin? Tanıştıktan sonra belki arkadaş, kanka veya sevgili olacaksın. O kim olmasını istersin?😉

Ben sadece dizide kalsın hiç bir oyuncuyu o kadar önem vermedim hata izlediğim 300 diziyi geçmiştir ama hiç bir zaman bunu tanımak ya da gerçek adını bile bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Birçoğuyla tanışmak ve çok uzun konuşmak isterdim muhakkak. Ama arkadaşlık değil sadece dinlemek. Bazılarıyla da arada oturup yine uzun konuşmalar yapmak isterdim. Şöyle bir düşündüm de ne hoş olurdu 😃
Çok zor soru ama Hatırla Sevgili’yi izlerken çok etkilendiğimi hatırlıyorum. O dönem olsa Cansel Elçin derdim.
Şu anda yok.
Biliyosun knk
Kardeşlerim-ayaz
😆😆
Asiye'siz kaldı Ayaz. Çok üzüldüm izlerken yaa😔
evet ya
Teşekkürler knkm
Cevap
18Cevap
Joker tabi ki de.. ya da Thanos olabilir
Film karakteri olarak John Wick diyorum. Dizi karakteri olarak ise Burhan Altıntop :D
Sherlock Holmes bide Newton Scamander bide Harley Quinn
seviyor sevmiyor - yiğit balcı yüzüklerin efendisi - Aragorn
Kabadayı Devran, Arka Sokaklar Cevher. Bir de Yalı Çapkını Ferit'e piskolojik işkence etmek istiyorum. Böyle suratına işemek, tasma takıp dört ayak gezdirmek, zorla bi köpeğe oral yaptırmak filan.
Engin akyürek ile tanışmak isterdim merak ettigim dizinin karakterini canlandırırken ne hissettigini merak ediyorum Diziyi izlerken kalbim durdu awwwww gerçek oldugunu düşündüm bir an kalbim duruyordu 😀😀😀
Aklıma gelenler:
Jughead Jones
Tilki Gündoğdu
Türk dizisinden cengiz coşkun
Yabancılardan Robert Downey JR
Dizi ve gerçek tarihten biri olan Şehzade Mustafa ile tanışmayı çok isterim
Mecnun ve Agâh Bey ile tanışmak isterdim.
İskender büyüm, alonzo harris,
Haluk bilğiner Şener Şen kemal sunal
Kırmızı Oda : Doktor Hanım
Daryl Dixon ile tanışmak isterdim.
Sen anlat Karadeniz Tahir galiba veya Titanic jack
Sen anlat karadeniz Tahir 😂😂
Kızılcık şerbeti -Nilay
Constantine
Jack Sparrow' la dünya turuna çıkabilirim😁
öykü karayel , alperen duymaz
Con vik.. Keanu Reeves.
Hatirlayamadim simdi ya