Selam dostlar. Bazen izlediğimiz dizi ve filmlerde ki karakterlerin yaşamlarını ilgi çekici buluruz iyi veya kötü yanlarıyla, bazılarının büyük amaçları vardır, bazılarının iyi emelleri, bazılarının kötü.Peki, siz hangi dizi & film karakterinin yerinde olmak ve o hayatı yaşamak, kendi koşullarınızla o hayatı şekillendirmek isterdiniz?
Hangi dizi & film karakterinin yerinde olmak isterdiniz?
Aa aslında film ya da dizilerin konusuna göre , ruh halimle değişiyor. şu an mesela supernatural dizisinde aşırı oynamak isterdim. O kadar fantastik ve eğlenceli geliyor ki , 'Dean' karakterinin yerinde olmak isterdim mesela. Onun agresif ve her şeyin korkusuzca üstüne gitmesini seviyordum.
Özünde onlar cinler değil, ama bu meleklere cinler deniyordu. İblisin ismi Azazil idi ve o meleklerin lideri idi. 2) İkinci izaha göre ise, İblis ateşten yaratılmış olan cin şeytanlarındandı ve onların ilk atasıydı. 3) Üçüncü görüşe göre o, meleklerdendi, ama sonra şeytana dönüştürüldü.(hangisi daha mantıklı şeytanın ateşten yaratılmış olması mı yoksa bir zamanlar melek olup şeutana dönüşmesi mi, şüphesiz en doğrusunu Allah C. C bilir
En İyi Cevaplar