İnci taneleri dizisi gonul yarasi adli filmden uyarlanmis diye bir soylenti var ya, bizde gonul yarasini izliyorduk.
orada ogretmen emekli oluyor memlekete donuyor arkadaslari da sanki hapisten geliyormus gibi bitti mi diyor demisti arkadasim o sahnede. Ben de dedim ki eger bu soylenti dogruysa onlar bitti mi diyince yilmaz erdoganin aklina adami hapisten yeni cikmis biri gibi yazma fikri belki ordan gelmistir dedim. Ufak bir espiri ama 2 3 kere anlattim anlamadi sizce komik degil mi minik espirim
orada ogretmen emekli oluyor memlekete donuyor arkadaslari da sanki hapisten geliyormus gibi bitti mi diyor demisti arkadasim o sahnede. Ben de dedim ki eger bu soylenti dogruysa onlar bitti mi diyince yilmaz erdoganin aklina adami hapisten yeni cikmis biri gibi yazma fikri belki ordan gelmistir dedim. Ufak bir espiri ama 2 3 kere anlattim anlamadi sizce komik degil mi minik espirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Espri degil bence bu ama gayet mantikli bir yorum olmus. Birkac kerede anlamamasi ap. tallik biraz sanki
Kim demiş lan kızlar espiri yapamaz diye
Ahahhaha begendin mi cidden durust ol minik birsey ya ama arkadasim da gelmis bana diyor ki ikisi farkli yilmaz erdoganin aklina ordan gelmemistir diyor espiri zaten bu ufak bir varsayimla karisik
Keşke sürekli bana espiri yapsan
Ya guzel olmasa bile guzel diycekmissin gibi bir his verdin
Yo gitmese dalga geçer daha çok güleriz
Soğuk espirilerim vardır sende de varsa takipleselşm
Neredesin cane