Diziler & Filmler En çok nereden film izlersiniz? Ömerayaz06 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En çok nereden film izlersiniz? Telefon Bilgisayar, Tablet Tv, plazma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok nereden film izlersiniz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bilgisayar 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Büyük ekranda daha keyifli oluyor televizyondan izliyorum 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Bilgisayarı televizyona bağladım şimdi ben hangisinden izliyor oluyorum? 0 1 Yorumla Ömerayaz06 +1 yıl Televizyon Yorumla
sna00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl TV den daha keyifli oluyor 0 1 Yorumla Ömerayaz06 +1 yıl Bana bir korku filmi önerebilirmisin ama senaryo 3 harfliler olmasın 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilgisayar
Büyük ekranda daha keyifli oluyor televizyondan izliyorum
Bilgisayarı televizyona bağladım şimdi ben hangisinden izliyor oluyorum?
Televizyon
Projeksiyon&Bilgisyar
TV den daha keyifli oluyor
Bana bir korku filmi önerebilirmisin ama senaryo 3 harfliler olmasın 😂
Tablet, TV.