Hani yanında mısırdı kolasıydı desen herhalde 350 liralık olacaksın. Sanırım artık evden izlemek daha mantıklı.

Hani yanında mısırdı kolasıydı desen herhalde 350 liralık olacaksın. Sanırım artık evden izlemek daha mantıklı.
Artık maaşlara göre enflasyon sayesinde paraya bir sıfır eklendi. Yani 4-5 sene öncesinin 21 lirası gibi görmek lazım.. Bence normal.. Hayattan bir sıfır atınca her şey daha şirin görünüyor bence..
Corona döneminden bu yana bu yüzden sadece iki kez sinemaya gittim. Pardon üç ama birinin parasını ben vermedim. Galiba o yüzden aklıma gelmedi. 😂😂Oysaki üniversite zamanı favori aktivitemdi. Artık artan fahiş fiyatlar yüzünden enayilik gibi görüyorum. Zaten sonradan internete yüklüyorlar veya tv. yayınlıyor. Ne gerek var o parayı vermeye?
Biz oğlanlar ile sinemaya gidince en az 1500 tl rahat harcamış oluyoruz. Bur cubur falan derken... Yemek yersek 3000 rahat gidiyor. Ama yine sinemaya gitmeye devam edeceğiz.
Az biraz var işte
Bir önceki sinema sorusunu hatırlıyorum da daha çok geçemdi üstünden o zaman 150 tl falandı diye sormuştun gerçekten şaka gibi fiyatlar.. birde tutup sinemaya gideceğimizi bekliyorlar.. ekonomi o kadar kötü ki şöyle film izlemek gibi basit ama zevkli şeyleri bile yapamıyoruz.. en iyisi internetten indirmek
Cevap
35Cevap
Heryerde aynı değil fiyatlar ama yine de çok yüksek. Gerçekten artık lüks sayılacak.
Eee artık bu devirde parası olanın derdi olmuyor gadası
İnsanları sosyalleşme dışına itiyorlar. Herşeyi akıllı , ama insanları aptallaştırma mantığı! Zaten insanlarımız dünden hazırlar, uygulamaların korsanları bile çıkmış: nerede beleş git oraya yerleş! Tam bizlik
Netflix'den devam etmelisiniz arkadaşlar eğer tüm filmleri neredeyse izlemediyseniz ve güncel filmleri takip etmiyorsanız emin olun izlenecek çok çok daha güzel filmler ödüllü diziler var isteyene özelden listemi atabilirim.
Bana atar mısın
@Zeyyynepppppp İlettim mesaj kutunda
210 lira (6.3 euro) para mı yahu ne sefilsiniz
Ne kullandığınla alakası yok 6.3 Euro dünya çapında bir sinema bileti için makul rakamdır. Pahalı bilet yok. Sizin kazancınız düşük.
Hem kaliteli film üretmezler hem maliyetler artar bu ne biçim denklem
Lüks ya yazık günah tek başına gidilmiyor toplu olunca fiyat gereksiz çoğalıyor. Evde nete düşmesini bekliycez
Mısır kolaya da bir 200 TL koy sen. Valla PrimeVideo ya da Disney+'ta yoksa 4K indirip izliyorum.
Yakında, dışarı çıkan arkadaşımızı gördüğümüzde “ooo kral dışardasın nerden buldun parayı?” Diye bir takalak edeceğiz.
Aldığım/almam gereken hersey/10 yapınca rakamlar yerine oturuyor. Psikolojik olarak rahatlayıp dalıyorum 😂
Yok artık o nasıl fiyat? Ben de bizim burada 50 tl den 60 çıkmış diye söyleniyordum.🤦🏻♀️
Sinemaya sürekli giden birisi değilim zaten o kadar kaliteli pek film çıkmıyor artık
Uzun zaman oldu sinemeya gitmeyeli, bundan sonra da gideceğimi düşünmüyorum...
Evde film izlemek daha keyifli ki zaten rahat rahat
Oha ya daha neler. 3 lira zam maaşa gelmeden her yere geliyor
Biraz fazla artmış, Marvel filmleri ve manit ile gitmek dışında gitmem artık 😅
Kim ne derse desin sinemaya gitmek artık lüks bunun başka bir açıklaması yok.
Valla ben izlerim sorun yok benim için.~☆😀
Verilmez valla evde her şey var TV var kapat ışığı aç sesi patlat mısırı bak keyfine
John wicki son filmi çıkarsa yataklı sinemada izlicem 😂
Yıllar yıllaar oldu sinemaya gitmeyeli evde izlemek daha güzel.
Benim için engelli indirimi ne kadar oldu acaba en son 85 TL vermiştim 🤔
Devir artık öyle bir devir oldu ki insanlar 210 liraya kaç tane ekmek alınır diye düşünüyor
Arada bir gidiliyorsa olabilir. Sıkca gidilmez bu fiyatlardan.
Sinemaya para vermem evimde izlerim 210 a da cips kola alırım
Ya ben gittiğimde o kadar boş oluyor ki salon uygun olsa salon dolar daha çok kar ederler :D
Ben bişeye şaşıramıyorum fiyat algımı yitirmiş durumdayım
Zaten sinemaya yalnız giden erkeklere son 9-10 yıldır uzaylı muamelesi yapıldığından gidemiyordum. Artık hiç gidilmez.
Ataturk filmi film degil de dizimiydi. 2. film ne oluyor.
Gitmeyiverin sizde napalim
Çikma anacim jfjf
2 hafta önce Lohusa filmine 95 TL gitmiştim
En son hızlı ve öfkeli 1 e gittim knk o derece uzağım
Çok fazla artık izlenirligi kalmadı maalesef ki özellikle düşük gelirli ve öğrenci kesimi için çok kötü bir durum
Ben zenginim @вуηαяcσѕ dert değil😎😎
En son 13 yaşındaydim sinemaya gittigimde
😒Çanakkale Gelibolu
Lüks oldu. Zaten arada gidiyorduk şimdi hiç gitmeyiz😂
Aa Biz de sadece 5-10 lira falan
Çünkü biz Azerbaycan'da yaşıyoruz
Kaçak sitelerden izleyin ki akılları başlarına gelsin
Baya lüks olmuş
Zorla kaçak sitelere yönlendiriyorlar böyle ya
O da bir şey mi simit ve çay lüks oldu.
Dune filmi geliyor para biriktiriyorum 😅
sabredin sonra netten kaçak izleyin
Normal bence...
İnternete düşsün öyle izlerim
Film izlemeyi bıraktım ama 210 norm
türkiyede nefes almak hariş her şey lüx sınıfta.
Bir enerci içeceği olmuş 20-25 lira
Çok beğendim bı sinemaysa 210 para değil artık
herşeyin fiyatı neredeyse 10 kat arttı
Evet maalesef çok pahalı.
her şey lüks artık ba
Birde 4 kişi gitseniz asssdffgg
En son 100, vermiştim ya ahahjsjd
Günümüzde her şey lüks oldu maalesef
bence lüks oldu
Her şey lüks ucuz bir şey yok
Sevdiğim film ise giderim...
Evde izlemek daha mantikli