Kız arkadaşımla sinemaya gidelim dedik valla gittiğime bin pişman oldum :D Sizce de bu biletler çok pahalı değil mi ve daha da zam sizce gelir mi?

Kız arkadaşımla sinemaya gidelim dedik valla gittiğime bin pişman oldum :D Sizce de bu biletler çok pahalı değil mi ve daha da zam sizce gelir mi?

Ben de arkadaşımla sinemaya gitcem burada da durumlar aynı, 96 liraydı bir bilet fiyatı.
Filmi tekrar mı çekicez napıcaz anlamadım ki.
Sinemada yalan oluyor artık.
Artık her şey pahalı olmaya başladı çünkü normal bence.
Artık İnternete düştüğün de izleyecez
100 kez çok süper görüş seçildi resmen be 😶bezdim.
Artık hersey pahalı oldu kız arkadaşın varsa bir yere gitmek istiyorsan onunla, onunla güzel zaman geçirmek istiyorsan parayı gözden çıkaracan.. zaten sinemaya her zaman gidilmiyor ki. Ayda 1 ver nolacak..
Bunun patlamış mısırı var içeceği var. 300tl bulmuştur.
Ama ben yinede bu zevkimden vaz geçmiyorum. Oğlumla en keyif aldığımız aktivite güzel filmler olunca ayda 2 3 kez gidiyoruz.
Cevap
10Cevap
Of off sinema biletleri pahalı, mısırlar biletlerden de pahalı
Yılbaşından hemen önce 30 liraya gitmiştim, şimdi korkuyorum gitmeye. Zamlandığını biliyorum ama kaç oldu bilmiyorum 😔
Bu paraya cinehouse ler var 😅ve iki kişi fiyatı bu fiyat aynı şekilde onları gözüme kestirdim
Hocam paran varsa, arkadan da para geliyorsa, gelecek planın da varsa harca.
20 TL ye sinemaya gittiğimiz günler vardı be.
Hayatımız duşunda ucuz olan bir şey var mı? Ya da kaldı mı !
Pahali zaten bu yüzden sinemayi da biraktik bi sinemamiz vardi onunda içine ettiler.. öğrenciler bile sinemaya gidemeyecekse bu ülkede ne yapilacak bilemiyorum...
Filmleri evde izlerim genelde. Sevgilin mi var derdin var. En güzeli sap kalmak.
Pahalı da olsa bu anın zevkini çıkar boş ver. Giden para olsun
Biz de 110 falan ödemiştk yiyecek hariç bide, gizlice salona cips sokmuştuk
Bu ekonomide normal yapıcak bir şey yok
Maalesef her şey gibi o da pahalı..
Artık şaşırmıyorum
Pahalı yaw
Kartal'da 35 lira biletler
Uygun ya nolacak :D
Pahalı evet fakat bu ekonomide normal.
Hiç gitmiyorum ama baya pahalı.
Kendisi elini cebine atmadı mı
oha diyorum başka bir şey demiyorum