Diziler & Filmler Antipatik bulduğunuz bir dizi-film karakteri var mı? BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Hiç sevmediğiniz, itici bulduğunuz bir dizi-film karakteri var mı? Antipatik bulduğunuz bir dizi-film karakteri var mı? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet var türk dizi ve filmlerinde ki karakterlerin %98 i 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Breaking Bad dizisinde Skyler White, inanılmaz derecede antipatik buluyorum.. 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Türk dizileri bu konuda zirve aşırı antipatik karakterler oluşturuyorlar birini söylemek diğerine hakaret olur o derece 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Adını Feriha Koydum/ Feriha :)) En itici o geliyor bana. 2 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kadinlari aciz gostermeye calisan diziler desek? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl son zamanlarda bilincli olarak hayatin gercegi adi altinda islami kotulemeye calisan diziler ve oynayanlar. sahislarin davranisi, hatasi dinle iliskilendirilmez. kotu olan din degil insanlardir 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 384 cevap paylaştı. Fatma Gülün sucu ne dizisindeki Yengesi rolündeki Mukaddes 1 0 Yorumla
Doingsomethingunholy Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kızılcık şerbeti pembe, kızıl goncalar mira, ateş kuşları sultan 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Türk dizilerindeki karakterler. Kurtlar Vadisi haricinde kalan tüm karakterler. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 618 cevap paylaştı. Türk dizilerinin genelindeki karakterler itici 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. kızılcık şerbetinde mi ne bi adam vardı kadını camdan atıyordu adını unuttum ama o olsun 1 1 Yorumla Doingsomethingunholy +1 yıl İbrahim Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Türk TV dizilerinin içindeki çoğu karakter yapmacık ve itici geliyor bana. 1 0 Yorumla
Nazliyu06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Benim gözümde en iyi karakter mematidir ve köylümüz olur kendisi 😅 1 0 Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Pinkoma bak bee asalet melek yüzlü şeytanım brnim😽😂😂😂 1 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Pembe ve oğlu.. özellikle oğlu 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ezel dizisinde mesela ali hiç sevemedim 2 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Diziler zaten tamamen öyle ben tv izlemem 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 611 cevap paylaştı. Kizıl goncalardaki özcan denizin kızı 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Deadpool 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet var türk dizi ve filmlerinde ki karakterlerin %98 i
Breaking Bad dizisinde Skyler White, inanılmaz derecede antipatik buluyorum..
Türk dizileri bu konuda zirve aşırı antipatik karakterler oluşturuyorlar birini söylemek diğerine hakaret olur o derece
Adını Feriha Koydum/ Feriha :))
En itici o geliyor bana.
Kadinlari aciz gostermeye calisan diziler desek?
son zamanlarda bilincli olarak hayatin gercegi adi altinda islami kotulemeye calisan diziler ve oynayanlar. sahislarin davranisi, hatasi dinle iliskilendirilmez. kotu olan din degil insanlardir
Fatma Gülün sucu ne dizisindeki Yengesi rolündeki Mukaddes
Kızılcık şerbeti pembe, kızıl goncalar mira, ateş kuşları sultan
Türk dizilerindeki karakterler. Kurtlar Vadisi haricinde kalan tüm karakterler.
Türk dizilerinin genelindeki karakterler itici
kızılcık şerbetinde mi ne bi adam vardı kadını camdan atıyordu adını unuttum ama o olsun
İbrahim
Türk TV dizilerinin içindeki çoğu karakter yapmacık ve itici geliyor bana.
Benim gözümde en iyi karakter mematidir ve köylümüz olur kendisi 😅
Pinkoma bak bee asalet melek yüzlü şeytanım brnim😽😂😂😂
Pembe ve oğlu.. özellikle oğlu
Ezel dizisinde mesela ali hiç sevemedim
Ask i Memnu -Cemile 🤣
Yaprak Dökümü~Hayriye Hanım
Diziler zaten tamamen öyle ben tv izlemem
Kizilcik serbeti nilay
Var olmaz mı 😅 sorunca aklıma gelmedi
Yüzüklerin efendisi gollum
Kizıl goncalardaki özcan denizin kızı
Kizilcik Serbeti Nilay :D