İnci tanelerinin başarısı Türkiye’nin cinsel açlığının yansımasıdır … “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye lâyıksın.” Atatürk toplumu aile ahlak yapısını bozan gençleri kötü etkileyen özendiren tüm diziler kaldırılmalıdır..!
Flimde kons kadına aşık olup sonrada kıskançlıktan öldüren bi erkek geçiyomuş özetini resmi sayfada okudum yani neden meşrulaştırıldı kıskanıyorum ve öldürüyorum teması korkunç geldi bana
@Kumralada_ kafam karıştı ortada bi alengir güzellemeleri var ama tam çıkaramadım, hem rahatsız eden türden hem Türk halkını içine çeken dizi gibi duruyo. Pavyon esc kons veya dans beni irite etmiyo fakat değişik bi yavanlığı var
cok fazla abartildi yilmaz erdogan yazdigi icin baskasi yazsaydi bu kadar konusulmazdi siradan bir dizi oyuncu kadrosu zayif senaryo simdilik fena degil ilerki bolumlerde ne olacak izleyiciyi koltukta heyecanda tutmak ilgisini cekmek hic de kolay degildir
Dizi öyle bi dizi değil önce izleyin sonra laf söyleyin cahil olmayın bu kadar. İlerdeki bölümlerde pavyonun ne kadar kötü bir yer olduğu anlatılıcakmış zaten