Hepsi uyduruyorlar hiçbiri doğru yu bilmiyor ama gerçek tende suya bakan cinci hocaların olduğunu biliyorum balıkesirde. kayseri de kahraman maraş ta ve Ankara da var ama tam olarak yerlerini ve adreslerini biiyorum bilsem arkadaşım eşinden ayrıldı hemde hiç bir şey yokken birden bire biranda iki ay içinde boşandılar birde 14 yillik evliydiler sebiyodular birbirini ve eşinin bir dediğini iki etmiyordu şimdi buna büyü yapmadılar sa seven neden boşanmak istesin bu konuyla alakalı yardımcı olabilecek kişi veya kişiler var mı teşekkür ederim arkadaşlar.
İşim olmaz cunku bunun dini boyutuda var zaten onun disindada sonucta er ya da gec yasayacaksin o soylenenleri onceden bilmenin ne anlami varki? Birde şöyle düsünmek lazım falda iyi birsey söylendiginde ya da cok istenilen biseyin cikacagi söylendiginde insan sabirsizlanir hemen gerceklesmesini bekler ama tam tersi basina kötü bir olay gelecegi söylenirsede icinde bir korku olur gercek olursa endişesiyle yaşar. Bu yüzden geleceği bilmemek daha iyidir adı üstünde nasılsa gelecek 😊
Senin bildiğini başkası bilse kaç yazar yaa 3 harflisi olan herkes bilir bunu geçmişimi dinleyip bir de üzerine para vermek ziyadesi ile saçma geliyor bana ☺
bir sürü gömü var bulunmayı bekleyen. madem gaybı biliyorlar cinleri var karanlık güçler veya melekler yardım ediyor (!) gömü bulsun zengin olsun. yapamadıklarına göre hepsi saçmalık. şeytanın silah arkadaşı olmuşlar müşterileride hedef tahtası.
Doğru bulmuyorum kuzum. havas ilmi ve ilmi ledun gibi Allah'ın lütufları vardır ama oda özel kullara bahşedilir, o özel insanların da parayla pulla işi olmaz
sadece sanal dünya gibi zavalı güvenen insanlar o işlere bakan adamları tarafından araştırırlır bakılır tüm sosyal paylaşımlarına geçer karşınsa 2 kelime söyle düşen tuzağa
medyumlarin cogu dolandirici belli bir azinlikda 3 harfli yardımi ile bakıyor gidip para vermek aptallik bence ben belese canim sikilinca bakiyorum 😀 ztn oara alsamda kayboluyor
telefona bir kahve falı indir bak bu kahve falı uygulama var sarı bir bandana gibi bişi var resminde kadının uygulamanın onu indir baya tutturuyor sanki:)
oo senin durum vahim:) bak birgün kahve iç fincanın bir yarısını sonra di, ğer yarısını görecek sekilde 2 foto birde tabağı dök onun fotosunu cek sonra isim ilişki durumu yaşı yaz ben yorumlayacam sana:D
En İyi Cevaplar