Keyifle bir dizi izliyorsunuz ve ilk sezon da birinci bölümü soluksuz izlediniz ve birileri son sezon ve son bölüm ile ilgili Spoiler verdi tepkiniz ne olur?

Keyifle bir dizi izliyorsunuz ve ilk sezon da birinci bölümü soluksuz izlediniz ve birileri son sezon ve son bölüm ile ilgili Spoiler verdi tepkiniz ne olur?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sinirleniyorum bütün heyecanı kaçıyor
özellikle korsan dizi sitelerin yorum kısımlarında bazen görüş yazdığımda okuduğum yorumlar beni deli ediyor adam resmen 10 sezonluk dizi de 10 sezonu izledim dizi harika bitti dediği anda ben diziyi bıraktığım da yorumu yazana saldırıyorum :D
Onlari okumamsya çalışıyorum
:D çok sevdiğim bir dizi vardı ALF Eski sitcom yabancı dizilerden ALF Televizyonda maç izlerken ev sahibi kanalı değiştirip film açıyor ALF de adamın filmi izlemesini engellemek için film ile ilgili Spoiler yapıyor ondan sonra adam filmi izlemekten vazgeçiyor alf maçı izliyor :D
Aşırı sinirlenirim
O Esna da zaten dizi gözümde bitiyor o zaman da o heyecanı bitiren yorumlara kızıyorum ondan hayran olduğum bir diziyi izlerken oyuncuların Instagram sayfalarını fan olmuyorum ya da dizi ile ilgili yorumları okumamaya özen gösteriyorum
Bende öyle dizi bitince genelde bakarım
özellikle eğer dizileri korsandan izliyorsan yorumları okumamaya bak ben okudum onun yüzünden birkaç diziyi erken bitirdim :)
Filmi kapatır giderim vallahi