Dün bütün kulvarda birinci olmuşlar çok iyi diziymiş siz izlediniz mi

Dün bütün kulvarda birinci olmuşlar çok iyi diziymiş siz izlediniz mi
Başlangıcı öyle oldu ama hep pavyon sahneleri olacak değil eğitimi destekleyen ailelerin baskılarını kadına şiddet karşıtı olacak bir yapım zateh ilk bölümden ters köşe yaptılar bile
Yalnız türkçe ve edebiyat hocası olması Azem karakterinin senaryoda ve düzeltmeler de bu anlamda hata yaparsalar gömerler sosyal medyada umarım eğitim konusunda Türk dili konusunda yazıma dair herkesin izleyeceği bu yapımda bu hatalara yer vermezler.
En ufak bir şeyde dizilerde olan şeylere karşı oranın odası buranın odası bizleri aşağılar diye tepki verip şikayet ettirip yayınlara ceza kestirip duruyorlar. Sonrada bir şekilde tutacak diziler yayından kalkıyor.
Yahu onları da hiç anlamış değilim dizide bile yazıyor hayal ürünüdür gerçeklerle benzerlik taşır diye.
Oradaki atıyorum bir mesleğe sahip kişi kötü karakterse huyu buysa buna evrilecekse gerçekte olan aynı mesleği niye kötülemek istesinler.
Sanki hiç bir meslekte çürük yumurtalar yokmuş gibi dizileri ciddiye alanlar var veya onlardan dolayı gündeme gelmek isteyenler var.
Hayır. Neye göre iyi bir dizi ise artık. Reytingler iyi olduğunu göstermez. Nerede abuk sabuk diziler varsa onlar revaçta. Sen Anlat Karadeniz de bunun en büyük örneğiydi. Kadına şiddetli, yasak aşklı dizileri sever bizim bu millet. Şimdi de pavyon sahnelerinden geçilmeyecek bir dizi yapıldığını gördüler ya sıra bu diziyi en üst sıralara taşımaya geldi..
Herkesin bir anda popüler yaptığı şeyler hoşuma gitmiyor ancak Yılmaz Erdoğan beğendiğim bir yazar bu sebeple herkesin dilinden düşünce bakmak istiyorum
Cevap
4Cevap
Hayır izlemedim,
İzledim. Güzeldi. Sistemin Farklı yönlerine dikkat çekmiş. Sıradan bir yapım değil.
Hayır izlemedim
Hayır herkes bundan bahsediyor
Bi izlemeyen benim sanırım
Ben aylardir tvye bakmıyorum birikiyor bölümler gündüz telefondan izlerim
Ülkede ne çok kons meraklısı karı varmış
Çocuklar için köyü bir örnek özenenilirler
Hayır
izlmem
İzlemedim
İzlemeyi düşünmüyom
Hiç işime değil
İzlemedim