Son zamanlarda "İşte bu iyi geldi" dediğiniz film hangisiydi?

2 Hafta önce tesadüfen reklamı önüme çıkan ve o gün izlemeye karar verdiğim bir filmin o duygu ve anlamlar ile yüklü finalini izlerken, "işte bu iyi geldi" dedim kendi kendime.

İskandinav Sinemasının güzel bir örneği olabilecek ve Danimarka tarihindeki gerçek bir karakterin biyografik hikayesinin yorumlaması olan "BASTARDEN" filminden bahsediyorum.

Son zamanlarda İşte bu iyi geldi dediğiniz film hangisiydi?

Öyle vurdulu kırdılı, aksiyon ve macera dolu film arayan tiplere hiç mi hiç hitap etmeyen bir yapım olduğu için şimdiden izleyecekleri uyarıyorum. Fakat şunu söylemeliyim ki, film "belli bir kalitedeki" filmlerden anlayan insanlar için bir dakikalığına bile sıkıcı değil.

Yönetmenlik, oyunculuk, oyuncuların performansları (başta Mads Mikkelsen ustanın karizması, Amanda Collin ablamızın duruşu ve 10 yaşındaki Melina Hagberg ile birlikte), senaryo ve kurgu on numara.

Özellikle filmin son dakikaları ise insanı hem duygulandırıyor hem de düşüncelere boğuyor. Azıcık nefes aldığınızda ise gerçek dünyanızın içinde gerçekten de "mutlu" musunuz bunu sorgulamaya başlıyorsunuz?

Evet tek elle gece gece size bu kadar şeyi yazdırmamı sağlayan filmi bence izleyin. Soru başlığı da yukarıda. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Son zamanlarda "İşte bu iyi geldi" dediğiniz film hangisiydi?