Çukur dizisi için aynı şeyleri söyleyebilirim 😃 o dizinin izleyenleri için bir yeri olabilir ama benim için bambaşka bir hikaye. Yıllar geçse bile dizinin bendeki yeri tazeliğini hep koruyacakmış gibi hissediyorum. Tabi ki hikaye tam manasıyla hayatımı anlatmıyor, öyle bir hayatta olmayı da hiç istemezdim ama hikayeye metafor kattığımda kendi hayatımdan bir parça görüyorum. İşte bir tane adam var, ailesini evini terk ediyor kendini mutlu edebileceği bir hayat inşa ediyor. Neticesinde o eve mutlaka dönüyor, kaçışı yok. O cehennemi yaşıyor. İçsel olarak yorumladığımda ben de evim olan özümden kaçmaya çalışıyordum, kendime bir hayat inşa etme gayesine giriyordum ama o eve birgün mutlaka dönüyordum. Öfke patlamaları, ataklar falan vardı. Sen ondan çıkarsın o senden çıkmazın mantığı da bu 😃 en sonunda evden kaçamayacağını kabullenip teslim oluyorsun ve bu sefer bir lider olarak evini korumaya çalışıyorsun
Hayır. Bikaç kez baktım modlara yüklesem mi diye ama hiç uğraşamadım. Karışık geldi. Başka oyunlara mod organizer ile kurmuştum ama sims’de işe yarıyor mu bilmiyorum. Ek paketleri de çok pahalı 😭 bir ara alıcam toplu indirimde yakalarsam. Çok para gidecek ama zevkli napiyim 😢