Diziler & Filmler Hangi ünlünün hayatı sinema perdesinde yayınlansın isterdiniz? BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl SS için teşekkürler @Nursenakarakılıç :) Güncellemeler+1 yıl HALUK LEVENT : Çok inişli çıkışlı dönemler yaşadı. BARIŞ MANÇO : Dünyanın kalbini kazandı. KEMAL SUNAL : 2 saatlik bir filme hayatı nasıl sığdırılabilir ki... Hangi ünlünün hayatı sinema perdesinde yayınlansın isterdiniz? Cevapla Sinema Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Bu sorunun benim için tek bir cevabı var: Keanu Reeves 1 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 +1 yıl Cazibe Kedisi.Lütfen beni de film yapın ya. Mesela fenomenlerin bir tanesi diye başlık atabilirsiniz. :) 1 1 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Bu konuda tuzakçılar çok, dikkat et :D
BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Friends dizisindeki oyuncularin hayati guzel olur bence bir kac kamera arkasi goruntuyle de birlesince ortaya bir aaheser xikar diye dusunuyorum 1 1 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Şaheser çikar* Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. Şebnem ferah 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 492 cevap paylaştı. Daniel Craig 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu sorunun benim için tek bir cevabı var: Keanu Reeves
Cazibe Kedisi.
Lütfen beni de film yapın ya. Mesela fenomenlerin bir tanesi diye başlık atabilirsiniz. :)
Bu konuda tuzakçılar çok, dikkat et :D
Friends dizisindeki oyuncularin hayati guzel olur bence bir kac kamera arkasi goruntuyle de birlesince ortaya bir aaheser xikar diye dusunuyorum
Şaheser çikar*
İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses
Aman kalsın yeter
Şebnem ferah
Daniel Craig
Kemal Sunal
Mia Khalifa
Sibel kekillli
Sadece ölüler görür
Kemal Sunal
#Reis Çatlı