Diziler & Filmler Berlin dizisini izlediniz mi? Karakartal2903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor berlini izlediniz mi ben dün bitirdim gayet güzeldi 2. sezonu bekliyorum Berlin dizisini izlediniz mi? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Hayır izlemedim hiç 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Evet, izledim. Bende beğendim. İkinci sezonu çıkarsa, ki çıkacak gibi görünüyor mutlaka izleyeceğim. 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İzlicem yaaa nasi sence baslanir mi 0 2 Yorumla Karakartal2903 +1 yıl başlanır eğer la casa de papeli sevdiysen bu da güzel gelir ama aşk meşk yoğun biraz Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Anladim sagoll Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Daha izlemedim, konu aynı mı? 0 4 Yorumla Karakartal2903 +1 yıl konusu yine la casa de papel gibi soygun sadece ekip farklı tabiki yine berlin var yöneten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profesör var mı? Yorumla Karakartal2903 +1 yıl bu sezon yok belki 2. sezon gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım, bir ara izleyim bende sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır izlemedim hiç
Evet, izledim. Bende beğendim. İkinci sezonu çıkarsa, ki çıkacak gibi görünüyor mutlaka izleyeceğim.
İzlicem yaaa nasi sence baslanir mi
başlanır eğer la casa de papeli sevdiysen bu da güzel gelir ama aşk meşk yoğun biraz
Anladim sagoll
Daha izlemedim, konu aynı mı?
konusu yine la casa de papel gibi soygun sadece ekip farklı tabiki yine berlin var yöneten
Profesör var mı?
bu sezon yok belki 2. sezon gelir
anladım, bir ara izleyim bende sağol
Hayır izlememde