Benim tavsiyem Past Lives ( başka bir hayatta ).

Filmi bende daha izlemedim ama filmegitmedenonce kanalında görüp beğenip izlemeye karar verince sizler ile de paylaşmak istedim :) 🌸.
Benim tavsiyem Past Lives ( başka bir hayatta ).

Filmi bende daha izlemedim ama filmegitmedenonce kanalında görüp beğenip izlemeye karar verince sizler ile de paylaşmak istedim :) 🌸.
Suyun Sesi
Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hayatı, iş arkadaşı Zelda ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfetmesi ile değişir. Suda hapsedilen insansı bir yaratığın acımasız bir deneyde kullanıldığını fark eden Elisa, onunla iletişim kurmaya başlar. Aynı dili bilmeyen, aynı hayatlara sahip olmayan, hatta aynı genetikleri bile olmayan bu ikili, aralarında kurdukları tarifsiz bağ ile birbirlerinin hayatını değiştirecektir...
Elisa karakteri aslında konuşamıyor işaret dili kullanıyor, ama bu aşık olmasına engel değil. İki farklı dünyanın insanları diyebileceğimiz karakterler arasındaki uyuma baktığımızda aşkın üstesinden gelemeyeceği hiç bir zorluk olmadığını gösteriyor. Final sahnesi de efsanedir bence, Elisa fedakarlığı ve sevgisi karşılıksız kalmadı
Cevap
4Cevap
Spider verse animasyon
Filiz Akın Kartal Tibet - İşportacı Kız
Ne tarz olsun 😇
Bende hep gerim gerim ortalık 😂 hüzün verelim mi
Komedi olsun yani illa 😂😂
İstanbul için son çağrı izledin mi
Nesi etik değilmiş yahu her şey etik bende çok laf ettim ama öyle değilmiş 😂
Sen izle sonra konuşalım bunu 😂
Düşler - Akira Kurosava
birtakım mesajlar veren sanatsal film