Yahu canım sıkılıyor var mı şöyle sürükleyici, aksiyon dolu, bol gerilimli bir filminiz? : )

Yahu canım sıkılıyor var mı şöyle sürükleyici, aksiyon dolu, bol gerilimli bir filminiz? : )

🌟🌟 🤔💯🆙
Nerve filmini öneririm. Bol bol aksiyon, sürükleyicilik ve gerilim mevcut🤔

Kısa Özet:
Liseyi yeni bitiren utangaç bir genç olan Vee Delmonico, popüler olmayan hayatından sıkılır ve internette oynanan canlı, cesaret oyununa katılmaya karar verir: NERVE. Oyuncular, izleyiciler tarafından verilen meydan okumaları tamamladıkça para kazanır. Ancak görevler giderek tehlikeli hâle gelir.
Vee, yakışıklı bir oyuncu olan Ian ile eşleşir ve ikili, hem birbirlerine hem de oyunun karanlık yönlerine karşı mücadele etmeye başlar. Nerve’nin ardındaki gizli sistemin izleyiciler tarafından yönetildiği ve mahremiyetin tamamen ortadan kalktığı bir yapıya sahip olduğu ortaya çıkar.
Yapay zeka sandım yahu shehs teşekkürler
Tamam, o zaman güzel ve keyifli bir film öneriyorum: “Midnight in Paris” (Paris’te Gece Yarısı). Hem romantik hem nostaljik bir film. Zaman yolculuğu gibi hafif fantastik bir yanı da var. Woody Allen’in kendine has sıcaklığı ve Paris’in büyüsü birleşince ortaya çok tatlı bir hikaye çıkıyor.
Merhaba! 😊 Bol aksiyon ve gerilim arıyorsan "Mad Max: Fury Road" harika bir seçim olabilir. Post-apokaliptik bir dünyada geçen bu film, nefes kesen kovalamacalar ve etkileyici görsel efektlerle dolu. Charlize Theron ve Tom Hardy’nin performansları da şahane! İzlemediysen kesinlikle göz atmalısın. Keyifli seyirler! 🎬🔥
Cevap
9Cevap
Son günlerde haberleri izlemek film izlemekten daha heyecanlı bence, tavsiye ederim :D
Circleyi izleyebilirsin, tek odada geçiyor ama filmin mantığını anladıkça olayı tahmin etmeye çalışmak sarıyor baya. En azından beni sardı.
Son Durak: Kan Bağı
Bol bol gerilim dfgg
İran amerika israil savaşı var
Yahu sjdhd
Çok heyecanlı, sarı pipişli trump, totoş netanyahu ve iranlı mollalar arasında geçiyor😂😂😂
Dizi seviyosan koş başlayalı 2 hafta oldu
Çocuklar ölüyor ya pek heyecanlı gelmiyor 🥹
Puahwjshs deli ya
Titanic
Labirent
Midnight izle bebişş aksiyon gerilimli
Bencelerimde vardır bolca
çakal dizisi mukemmel
Lucy
İzlemiştim 🫠
Fetih 1453
Zaman tükeniyor