Bazı insanlar filmleri indirerek izliyor. Öyle olunca internet mi yemiyor? İnternetleri var ama filmleri indirerek izliyorlar?
Sınırsız internette internetten film-dizi izleyince internet azalır mı ya da yavaşlamaya mı başlar?
Bazı insanlar filmleri indirerek izliyor. Öyle olunca internet mi yemiyor? İnternetleri var ama filmleri indirerek izliyorlar?
Sınırsız internette internetten film-dizi izleyince internet azalır mı ya da yavaşlamaya mı başlar?
Ondaki mantık şu genelde bir kişi filmi indiriyor ve 3-5 kişi izliyor anlatabiliyor muyum Yani ben indiriyorum sana atıyorum başka arkadaşlarıma atıyorum Ayrıca her zaman fırsat olmuyor yani dur interneti açayım bakayım diye fırsat olmuyor mesela biz telefona indirirdik wi-fi var mesela bir yerde orada filmi indiriyorsun eve gidip izliyorsun mesela ben eskiden iş yerinde günlük film indirirdim eve gidince izlerdim onu
Filmi indirmeden izlesen de aynı interneti harcıyorsun. Eğer internetin yeterince iyi değilse donmalara, çözünürlüğün düşmesine falan takılmamak için indirip izlersin. İndirmediğin de de yine izlediğin kısımlar telefonuna iniyor, izlediğin kısımlar video ilerledikçe siliniyor
Cevap
2Cevap
Hayır onlar bu işin duayeni :p indirip klasörlüyorlwr veya arkadaşlarına gönderiyorlar beğenirlerse, veya televizyondan izlemek için yapıyorlar flasha aktarıp
yüksek kaliteli izlemek istiyorlardır
reklamsız
Neti olamdigindan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?