Diziler & Filmler Son zamanlarda izlediğiniz ve sizi etkileyen dizi veya film var mı? jkskaksksşaşaş Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı Güncellemeler+1 yıl Bende öyleyim daha ilk bölümden hoşuma gitmezse kapatıyorum hemen 😁 Son zamanlarda izlediğiniz ve sizi etkileyen dizi veya film var mı? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Loki dizisi var tabi ki de 0 0 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl "Not: Seni seviyorum " ne ağladım izlerken anlatamam.😅 Eski bir film ama ben yeni gördüm. 1 6 Yorumla jkskaksksşaşaş +1 yıl Türk yapımı mı Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o +1 yıl Değil yabancı bir film alışıla gelmiş bir aşk hikayesi değilm Yorumla jkskaksksşaşaş +1 yıl Anladım Yorumla jkskaksksşaşaş +1 yıl Normalde dizi film izlemeyi seven biri misin Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o +1 yıl Pek değilim çok zor hoşuma giden şeyler bulup izliyorum. Yorumla jkskaksksşaşaş +1 yıl Bende öyleyim daha ilk bölümden hoşuma gitmezse kapatıyorum hemen 😁 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uyusturucu isinde olen kisileri gordum de ne gerek vardi diyorum. Cok sacma cidden ne gereksiz ölumler 0 0 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl #İçerde😊 O dizi gibisi gelmedi kısa sürdü ama superdi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Loki dizisi var tabi ki de
"Not: Seni seviyorum " ne ağladım izlerken anlatamam.😅 Eski bir film ama ben yeni gördüm.
Türk yapımı mı
Değil yabancı bir film alışıla gelmiş bir aşk hikayesi değilm
Anladım
Normalde dizi film izlemeyi seven biri misin
Pek değilim çok zor hoşuma giden şeyler bulup izliyorum.
Bende öyleyim daha ilk bölümden hoşuma gitmezse kapatıyorum hemen 😁
Uyusturucu isinde olen kisileri gordum de ne gerek vardi diyorum. Cok sacma cidden ne gereksiz ölumler
#İçerde😊
O dizi gibisi gelmedi kısa sürdü ama superdi
Big george foreman