Son zamanlarda izlediğim en iyi dizilerdendi. Adı The Terminal List

Son zamanlarda izlediğim en iyi dizilerdendi. Adı The Terminal List
Film dizi izlemeyi sevmiyorum eskiden çok izlerdim artık izleyince zaman kaybı olarak görüyorum can sıkıntısından bazen TV'de öylesine bakınırım. şu sıralar beni etkileyen bir film olmadı izlemiyorum çünkü.
anladım
Yaşadığım hayattan etkileniyorum film gibi o olur mu? Başka yok çünkü
Teşekkürler
Memories al hambra
konusu ne
Artırılmış gerçeklik lensi ile, bir pc oyununun içine girip orada ki görevleri yapıyor ana karakter. Gerçek hayatta oyunu oynuyor.. Son zamanlarda izlediğim en yaratıcı konu ve mesleğimle ilgili olması da beni cezbetti. Mutlaka başla dostm
Cevap
4Cevap
Fractured
Duygusal olarak etkilemedi ama ben cok begendim
Türk dizi ve filmlerinden nefret ederdim ama bu ara Netflixte uysallar ve mezarlığı izledim. Gayet güzel ve keyifliydi. Tavsiye ederim
tabi
Dark ı izliyorum beynim yandı
evet normal :D
Son bir haftadır film üzerine yoğunlaştım günde 1 2 film izliyorum
Yeşil yol filmi beni çok etkilemiştir.
O başyapıt kenks onları sayma zaten
Ben de polisiyeye bayılıyorum. Mezarlığı yeni bitirdim ve Türk dizilerine olan tabularimi yıktım :)
İzlerim bu gece the visiti teşekkürler. Blacklisti izledin mi? İzlemiş olma ihtimalin yüksek. Bayağı uzun ama :) lucifer var o da iyiydi
Bir de polisiyeyle alakasız olarak Harry Potter seviyo musun merak ettim
'Bir Sırp Filmi' kadar iğrenç olamaz. Onu izlediysem herşeyi izlerim. Konusu gerçek hayattan alınan filmler hep daha çok etkiliyor beni. Teşekkürler kenks :)
Ben şimdi burada söylemeyeyim konusunu, Google'a yaz. Miden kaldırmayacaktır zaten, tavsiye de etmem 😂
Filmin adı "Bir Sırp Filmi"
Ben teşekkür ederim iyi akşamlar
The Visit filmi için teşekkürler, biraz polisiyeden çok, korku gerilim filmi tadindaydi, gece kulaklıkla izlediğim için biraz gerildim skahajahah.
Başka önerilerin olursa burdayım
Zamanım olsa izlemeye çok keşfetmeye açığımda bilmiyorum çoğunun adını unuttum. Sende tavsiye edebilirsin the visit gibi vs. Ama gerçek bir olay yaşananlardan çok gerçekte kadın çocuklarını ararken polis vs daha aksiyonlu filmde böyle değil fazla. Yinede insan kendisini orada hissedince ister istemez geriliyor.
olmadı
alla alla
A Ghost Story
tür konu ne
Dawnfall - 2014
konusu ne
Almanya ikinci dunya savaşı sírasında genel olarak Berlini Sovyetlere karşı savunduğunu, Adolf Hitler'in generalleri ile olan taktiksel tartışmsları, Hitler'in Eva Braun ile evlenmesi, Wehrmacht ( asıl Alman ordusu) ve Waffen-SS'in (Nazi partisinin askeri kanadı) Hitlere ve Almanya'ya olan sadakatleri. Almanya teslim olunca Hitler, Eva Braun ve hem ordudaki hem de NAZİ partsindeki üst düzey kişilerin intiharı ve bu kişilerinin çoğunun ailesini Ruslara bırakmamak için aileleri ile birlikte intiharları...
Makas eller
Me before you
güzel
No :309
sherlock
birdbox
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?