Faydalı bilgiler öğrenebileceğim, bilgi veren yabancı dizi serisi veya film var mı bildiğiniz? Mesela Sherlock Holmesda hafıza sarayını anlatıyor o misal
Faydalı bilgiler öğrenebileceğim, bilgi veren yabancı dizi serisi veya film var mı bildiğiniz? Mesela Sherlock Holmesda hafıza sarayını anlatıyor o misal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bojack falan
Ne anlatıyor?
İzlemedim ama çok fazla kapsamlı bi dizi olduğuna eminim
Bende sana iki tane site önereyim
1. Parlakjurnal, 2. Gutenberg (70 binden fazla ücretsiz kitap var sadece ingilizce olarak aratman gerekiyor kitaba tıkladığında Türkçeye çeviriyor)
Teşekkürler kitap okumam lazım yararlı bir önerin var mı
Kitap önerisi?
Evet
Ben beyin ve insan zihni hakkında araştırma yapan biriyim beyin gücü, düşünce gücü, bilinç, bilinçaltı, hayal gücünün önemi, konsantrasyonun gücü, hızlı okuma, hafıza teknikleri, hızlı öğrenme vs. Şeylere bakıyorum kısacası beyin ve insan zihni ile ilgili olan her şeye bakıyorum kitap okumalarımda bu yönde çok faydalı şeyler var bir sürü kitap var okumam gereken bu yönde başlangıç için ıncognito öneririm
Incognito
Kendini değiştiren beyin
Beyin senin hikayen
Cesur yeni beyin
Bilinçaltının gücü (Joseph murphy)
Âşık olmak
Mutluluk varsayımı (Jonathan haidt)
Limitless
Daha çok kitap var bu kadar Yeterli diye düşünüyorum şu anlık benimde okumam gereken bir sürü kitap var bunlarla ilgili
Ben beyin gücümü kullanıyordum ortaokul zamanlarımda
Bu tarz şeylerle ilgilenen insanları görmek güzel. Şu an gitmem lazım sonra yazarım geri
Tamam by saol bu arada
Rica ederim. Evet ortaokulda beyin gücüyle ne yapmıştın?
Ortaokulda naptğımı hatırlamıyorum o zmn farkettik. Lisede mesela biriyle yakın olmak için kullandım ve işe yaradı
Ney peki?
Ne ney? Yakın olabildim
Beyin gücüyle ne yaptın
Bunun için
Odaklandım ve istedim hedefledim ama eylemsel bi çabam yoktu. Isteyen o oldu ve hep peşimdeydi
Onla yakınlaşdığını mı hayal ettin? Olmuş gibi hayaller mi kurdun
Bana bir silgiyi verdiğini falan düşünmüştüm yani olmayan şeyleri oluyor gibi düşündüm
Anladım. Beyinle ilgili başka bir şeyler yaptınmı
Bilmiyorum rüyam falan da gerçek çıkmıştı benim
Araştırma yaparmısın?
Yaparım ya ilgim olan konularda neden
Ben bu tarz şeyleri benim gibi araştıracak ve öğrendiğimiz şeyleri birbirimize anlatacağımız insanları arıyorum da meraklı ve araştırmacı insanlara denk gelirsem onla beraber yaparız diye düşündüm. Bu arada konudan biraz bağımsız olacak ama böyle bildiğin korkulu, gizem, ilginç siteler biliyor musun?
Korkulu şeylerden uzak kalmayı tercih ederim bana uygun değil.
Eskiden Çok ilgi alanımdı🥺
Ee bildiğim bi site vardı değişik yaratıkları falan anlatıyordu ayrıntılı ahtapotumsu bilmem neye bakmıştım ama korkulu sayılmaz o korkmadım ben hshsud
Korkulu şeylerle ilgili ilgilenen bir tanıdığın var mı?
Yok hayır napacaksın ya korkma boş ver
Korkuya alışmam lazım korku oyunları oynamak, korku filmleri izlemek, korku müzikleri dinlemek, korkunç sitelerde takılmak psikoloji bozan filmleri izlesem mi diye düşünüyorum da emin değilim ama kötü etkileyebilir
Yok kafayı yersin ya en son paranoyak biri olacaktım kurtulamadım o kafadan yıllar geçti abartma sakım
Ne yaptın ki sen?
Merak ediyordum işte
Benim gibi şeyler yaptınmı? Böyle İnternette fazla zaman geçiren veya iyi bilen birini tanıyormusun peki?