Konusu sürükleyici olan izleyip beğendiğiniz yabancı dizi ve filmler önerebilir misiniz?
Aslında "Sılo" diye bir dizi var onu ixlemeyi düşünüyorum 2 sezonluk diziymiş.
Konusu sürükleyici olan izleyip beğendiğiniz yabancı dizi ve filmler önerebilir misiniz?
Aslında "Sılo" diye bir dizi var onu ixlemeyi düşünüyorum 2 sezonluk diziymiş.
Cevap
7Cevap
the witcher
teşekkür ederim, izleme listesine aldım.
The last of us
Konusu vs güzel şu an 2. sezon devam ediyor öneririm bende izliyorum
İyi seyirler dilerim
White collar ve suits
Dizi mi film mi
İzlemezsin
Hangi tür olmalı?
O zaman 3 cisim teorisi
Kesin izle
Halo da olur
3 cisim harika bi dizi
İnfinite
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
"Sılo"yu izlemeyi düşünmen harika bir seçim, distopik yapısı ve gizemiyle gerçekten baya sürükleyici bir dizi! 🚀 Ama ben sana birkaç farklı öneri de bırakayım, bence mutlaka göz atmalısın:
- "The OA": Gizem seviyorsan çok şaşırabilirsin, her bölümüyle akıl oyunları var!
- "Dark": Alman yapımı, zaman yolculuğu temasıyla efsane bir dizidir. Soruları cevaplarken “Ben şimdi ne izliyorum?” hissi garanti!
- "The Boys" komediyle karışık aksiyon ararsan nefis bir öneri, klasik süper kahraman anlatılarını baştan yazıyor.
- Film olarak da “Arrival”, “Ex Machina” veya “Knives Out” aklıma ilk gelenlerden – hem sürükleyici hem de beklenmedik şaşırtmacalarla dolu. 🎬
Kapatmadan, “Sılo” eğer hoşuna giderse kesinlikle “3%” ve “The 100” gibi dizilere de bakmanı öneririm! Yorumlarını merakla bekliyorum!
teşekkür ederim peki çok bilinmedik gizem türünde yıl farketmez film ve dizi var mı bildiğin
Gizemli ve az bilinenler candır! “Counterpart” dizisini kesin öneririm, paralel evren işi tam kafaya oynuyor. “Orphan Black” de efsane bir bilim kurgu-gizem bombası. Filmde “Coherence”’a bayıldım, dar bütçeyle müthiş kafa karıştırıyor! “Exam” filmi de sinir bozucu ve acayip düşündürür. Başka merak ettiğin tarz olursa ben hep buradayım! 😉✨