Bir film insana en fazla ne katabilir? Size çok şey kattığını düşündüğünüz bir film seyrettiniz mi?

Bir film insana en fazla ne katabilir? Size çok şey kattığını düşündüğünüz bir film seyrettiniz mi?

Joke filmi elbette.. en sevdiğim serilerden yani önceki eski filmlerini de severdim.. farkı oyuncular müthiş canlandırdı karakteri
Bana hoş vakit geçirten çok film oldu ama izlediğin filmlerden bir şeyler alıp bunu hayatına uygulayarak yaşam kalitesi yükseltmek farklı bir olgu. Ama bu konuda da zihnime girerek değer yargılarımda yol açan bir kaç film oldu elbette. Birincisi Esaretin Bedeli. (The Shawshank Redemption) Bu film, hayatında ne olursa olsun daima umudunu koru mottosunu veriyor insana. İkincisi ise kötü anlamda biraz değişik bir film: The Platform. Bu film de insan doğasının acımasızlığını bütün çıplaklığıyla göstermesi açısından ilginç bir filmdir.
Yeni hayat filminden ben çok şey öğrendim bazen gerçekten sadece film gözüyle değil de gerçek hayat ile bağdaştırarak bakmak gerekiyor bazı şeylere çünkü bazı yapıtlar gerçekten tam da gerçek hayatı anımsatıyor bu da böyle bir filmdi...
"Umudunu kaybetme" filmi gerçekten beni çok etkileyen mükemmel bir filmdi!
"O gömleği lütfen yarın da giy ve gel" cümlesinden sonra ki Will Smith'in o bakışı insanı ağlatmaya yetiyor. İnsanın içine işleyen dram ve gerçeklik barındıran bir hikaye...
Cevap
10Cevap
Yaaa can dostum, yıllar evvel izlemiştim, tekrar izleyeyim vesilesiniz ile.
Ben en çok "Ayla" dan etkilenmiştim,
Tabii pek çok etkilendiğim flim var ancak Ayla terazi de ağır basıyor gönlümde, bir de Büşra pekin'in başrol oynadığı "dilber ay" ın hayatını anlatan flim var oda 2. Sırada gönlümde.

Görünmeyen Misafir, Kefernahüm, Yolcu üçü de bakış açımı ve insanlara olan yaklaşımımı etkiledi
Detachment - Yoksun ama varlardan iyisin. İyisin çünkü yaşamayı denemeyecek kadar korkaksın.
3 idiots filmi çok başka, keza Kırmızı Oda dizisi de öyle. Zeytin Ağacı dizisini de çok sevdim, Terzi de izlenmeye değer bir dizi
Matrix, Interstellar, The Moon başta olmak üzere uzayla alakalı filmler bana bilim aşkı kazandırdı. Bilimi daha çok sevdim, daha çok araştırdım.
Film değilde bir Bilim kurgu animasyon dizisi kattı
Babam ve oğlüm , Esaretin bedeli ve Zühürt ağa
Görseldi film güzeldi en güzelösahne adamo masaretiye bindirdiği sahne
Kör Nokta çok güzeldi. Verdiği mesaj ve derinliği hâlâ hafızamdadır.
Malefiz filminde aile sevgisini yaşadım resmen. <3
Esaretin bedeli
3 idiots
Babam ve oğlum
Vs vs
Çok kült bir filmdir kendisi
12 adam (12 man)
The Shawsshank redemption (esaretin bedeli ) izle
film değilde kürk mantolu madonna ve şeker portakalı bu iki kitap çok şey kattı bana.
Basic instinct
Esaretin bedeli
Muhteşem yüzyıl shshshs
Şu fotoğraftaki çok güzeldi
Hiçbir film
Hayir
Ayla filmi
Hayatım.
Bunu izledim
Can dostum... vay be izlemiştim.🤗
Can dostum
Diziler kattı